Galéria

10 hollywoodi, 50 év feletti sztár, akik sosem plasztikáztattak

Forrás: A gyönyörű színésznő szerint mindenkinek joga van úgy küzdeni az idő múlása ellen, ahogy csak szeretné, azonban ő az orvosi műtétekből nem kér. Sosem nyúlt az arcához plasztikázás céljából, csakis a bőrápolásra figyel! 52 évesen pedig már az őszhajszálak sem izgatják, hiszen legutóbb egy Insta-posztban büszkén mutatta meg őket!
Forrás: Sharon Stone jövő hónapban ünnepli 61. születésnapját, és egy kicsit sem zavarja, hogy az idő előrehaladtával jobban meglátszanak rajta az öregedés jelei. Egy interjúban mesélte el tavaly, hogy sosem feküdt kés alá, noha az orvosok többször is rá akarták beszélni ráncfelvarrásra. Ő viszont nemet mondott erre, mert nagyon is büszke arra, ahogy kinéz. Fiatal korában anyukájától kapott egy hidratáló krémet, mondván, hogy ez nagyon fontos a szépség megőrzésében, ő pedig azóta is figyel erre. Valószínűleg ez a külsejének titka!
Forrás: Az 53 éves színésznő gyerekkorában kezdett el a filmek világában dolgozni, így felnőtté válását a képernyőn is nyomon tudtuk követni. Brooke Shields korábban elmesélte, hogy egykor kipróbálta a botoxot, de nem volt elégedett a végeredménnyel, és többé nem is vállalta be. Az orvosi beavatkozásoktól pedig különösen tart, mert attól fél, hogy a végén úgy nézne ki, mint Joker.
Forrás: Az 56 éves Jodie Foster már 2007-ben is kifejtette véleményét a plasztikázásról, és elárulta, hogy neki egyáltalán nincs tervbe véve az orvosi beavatkozás. "Nem passzol hozzám. Nincs semmi bajom azzal, ha mások bevállalják. Amit csak akarnak, azt csinálnak magukkal. De számomra ez az önértékeléssel kapcsolatos. Jobb, ha azt mondják, hogy 'Wow, annak a nőnek nagyon csúnya orra van', mint azt, hogy 'Wow, annak a nőnek nagyon csúnya lett az orrműtéte.'"
Forrás: Hiába töltötte be a 60-at, Andie-nek sosem volt plasztikai műtétje, és tervei szerint nem is lesz. "Az arcom az én arcom, és jelenleg úgy látom, hogy nincs erre szükségem. Elégedett vagyok azzal, ahol tartok."
Forrás: A színésznő nemhogy nem akar botoxolni vagy plasztikáztatni, de konkrétan erősen ellenzi is ezeket az orvosi beavatkozásokat. Kate Winslettel és Rachel Weisszel együtt létrehoztak egy alapítványt is, ami ezzel foglalkozik. "Egyáltalán nem normális dolog ezt csinálni, és a kultúra, amit létrehoztunk, azt mondja, hogy rendben van, de igazából nincs."
Forrás: Nemsokára betölti a 70-et, de őt egyáltalán nem zavarják a ráncok. Semmi kedve a beavatkozásokhoz, már csak azért sem, mert büszke a külsejére. Szerinte az a szép, amikor valaki képes természetesen megöregedni, és nincs is inspirálóbb annál, mint egy nő a 70-es éveiben, boldogan és büszkén. "Én sosem veszem észre az életkort az emberek arca alapján. Én a teljes személyt nézem!"
Forrás: Nem is kérdés, Halle Berry 52 évesen is igazi bombanő. Azonban a színésznő elmondta, hogy az elmúlt évek során megfordult már a fejében a plasztikai beavatkozás, látva azt, hogy a környezetében milyen sokan választják, ráadásul egyre többen javasolják is neki. Azonban ő nem adta be a derekát, és egy interjúban elmondta, hogy inkább igyekszik arra emlékeztetni magát, hogy mi az igazi szépség.
Forrás: A 69 éves színésznő erősen ellenzi a plasztikai műtéteket, és erről már többször is beszélt interjúkban. Szerinte mindenkinek jogában áll dönteni a saját belátása szerint, ám ő úgy látja, hogy nagyon viccesen néz ki, amikor valakinek "lefagyasztják" az arcát.
Forrás: 58 évesen Julianne Moore nem is lehetne büszkébb a külsejére. Elmondása szerint cseppet sem hozza lázba az öregedés, és sosem feküdt az orvosi kés alá. Helyette inkább a jógázásra, kardiózásra figyel, hogy fitten tartsa magát.