Galéria

Sztárpárok, akik annyira imádnak együtt dolgozni, hogy egymás sorozataiban is feltűntek már

Forrás: Torrey DeVitto és Paul Wesley a valóságban 2007-ben jöttek össze, és 2011-ben egybe is keltek. Bár azóta már elváltak, de amikor még forgott a sorozat, a színésznő gyakran feltűnt benne, és együtt dolgozott szerelmével.
Forrás: Kristen Bell legutóbbi sikersorozatában, a The Good Place-ben még férje, Dax Shepard is vállalt egy kisebb szerepet. A színész egy démont alakított, aki rányomult a színésznőre, a valóságban pedig nagyon jól szórakoztak a forgatás alatt. Ők egyébként előszeretettel dolgoznak együtt közös filmeken és sorozatokon, így nem ez volt az első alkalom; és valószínűleg nem is az utolsó.
Forrás: Emlékszel arra a részre, amikor Jake féltékeny lett Amy randipartnerére? A valóságban ő nem más, mint a színésznő, Melissa Fumero való életbeli férje, akivel már azelőtt is dolgoztak együtt közös sorozatokon, hogy egybekeltek volna 13 évvel ezelőtt.
Forrás: Amikor még egy párt alkottak, Chris Pratt vendégszerepet vállalt Anna Faris sorozatában, és egy egyepizódos partnert alakított benne. 8 éves házasságuknak nem sokkal ezután lett vége (természetesen nem emiatt), de azóta már mindketten továbbléptek, sőt, a színész hamarosan ismét apai örömök elé néz.
Forrás: Melissa McCarthy férje, Ben Falcone is feltűnt neje oldalán a sorozatban, de csak egy kisebb szerepben. Viszont nem ő volt az egyetlen! Lauren Graham például egy másik sorozat forgatásán ismerte meg Peter Krause-t, akivel egymásba szerettek. Ő pedig emiatt még a Szívek szállodája folytatásában vállalt is egy kisebb mellékszerepet.
Forrás: Brad Pitt vendégszereplése igazán emlékezetes volt, és mindenki tudta, hogy a valóságban akkor épp egy párt alkottak Jennifer Anistonnal. De nem ő volt az egyetlen a hat főszereplő partnerei közül, aki feltűnt a Jóbarátokban! Courteney Cox akkori férje, David Arquette is mellékszerepelt egy epizódot, ráadásul Ursula zaklatóját alakította.
Forrás: A népszerű vígjátéksorozatban a főszereplők partnerei gyakran feltűntek! Ott volt például Cobie Smulder (azaz Robin) férje is, aki ráadásul szinte minden évadban feltűnt egyszer-egyszer. Marshall egyik kollégáját alakította, aki a Goliát Nemzeti Bankban dolgozott, és még Barney bátyjával is románcba keveredett.

Sandy Rivers volt Robin idegesítő kollégája, aki állandóan fel akarta őt szedni. A valóságban a karaktert Alexis Denisof játszotta el, aki Alyson Hannigen, azaz Lily férje! Bár ők a sorozatban sosem találkoztak, ez nem az első alkalom volt, hogy együtt dolgoztak, hiszen korábban a Buffy spin-offjában is feltűntek.

Scooter, Lily mániákus exe a valóságban a Barney-t alakító Neil Patrick Harris férje, ám amikor először feltűnt a sorozatban, még ezt nem vállalták fel a nézők előtt. Miután viszont egyre több pletyka kapott szárnyra róluk, az Ellen Showban az egész világ előtt elmondták, hogy együtt vannak, és szeretik egymást. Azóta már két kisgyermekkel is bővült családjuk.
Forrás: Ebben a sorozatban is sok való életbeli partner tűnt fel! Például az egyik epizódban, amikor Steve Carrell karaktere egy ingatlanügynökkel randizgatott, a színésznő valójában az ő igazi felesége, Nancy volt. Még akkor találkoztak először, amikor Steve improvizációs órát tartott, és később a 40 éves szűz filmben is feltűnt mellette a színésznő.

Nick Offerman feleségével már 17 éve alkot egy párt, és ő is feltűnt a sorozatban. Ron kaotikus exét játszotta el, később pedig elárulta, hogy örült a lehetőségnek, máskülönben biztos féltékeny lett volna arra, aki ezt a szerepet eljátszhatja férjével.

Amy Poehler és volt férje nagyon gyakran játszottak együtt, így amikor a színésznő a Városfejlesztési osztályon dolgozott, egyértelmű volt számukra, hogy férje is feltűnik majd benne. Ő alakította Leslie borzasztó vakrandiját, a forgatás közben pedig nagyon jól szórakoztak! A válás ellenére egyébként mai napig nagyon jó barátok.
Forrás: Mind tudjuk, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis még az Azok a 70-es évek című sorozat forgatásán ismerték meg egymást, de akkoriban csak a képernyőn alkottak egy párt. Viszont később, amikor a színész átvette a Két pasi - meg egy kicsi főszerepét, felesége is vállalt egy kisebb mellékszerepet a sorozatban.
Forrás: A sorozat 15 éve alatt annyira családias közeg alakult ki, hogy a főszereplő színészek feleségeiket is előszeretettel látják akár egy-egy részben is. Bár Jared Padalecki és neje konkrétan a negyedik évad alatt ismerkedtek össze és szerettek egymásba, nem ők az egyetlenek. Jensen Ackles felesége például az utóbbi évadban már visszatérő karakterré vált.