Galéria

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Forrás:

Posh és Becks egyik legfontosabb szabálya a családdal töltött időről szól. Mindketten őrülten elfoglaltak, napjaik minden perce be van táblázva, de mindig ügyelnek arra, hogy minőségi időt töltsenek a gyerekekkel. A hétvégeken általában a család együtt van és kirándulnak, függetlenül attól, mit akarnak csinálni a gyerekek.


Forrás:

Victoria és David kínosan ügyeltek arra, hogy gyerekeiket illemre neveljék, és még véletlenül se szálljanak el maguktól. Egészen kicsiként elvártál tőlük, hogy mindig előre köszönjenek, és legyen hálásak, bármit is kapnak, valamint türelemre, és segítőkészségre nevelték őket. Ha urizáláson kapják a gyerekeket, akkor pedig jön a kemény fejmosás.

 


Forrás:

Mint már említettük, az illem különösen nagy hangsúlyt kap a Beckham-családban, Victoria pedig arra is ügyel három - egyébként szemtelenül sármos - fia tisztelettel bánjon a lányokkal. Beleszól abba, hogy kivel randiznak, hol és mikor, és ha szakításra fordulna a dolog, elvárja, hogy a fiúk úriemberként viselkedjenek.


Forrás:

Brooklyn kotyogta ki a Beckham-család egyik legtitkosabb szabályát, avagy hogy Vic nem tűri a focit a házban. Persze ha egy futballsztár a férjed, akinek munkásságára a gyerekeid is felnéznek, ezt nehéz betartani. Nem is mindig sikerül, Brooklyn szerint ez az egyik leggyakoribb vitatéma otthon.


Forrás:

David és Victoria Beckham nevét a világ leggazdagabb hírességei között jegyzik. David becsült értéke 450 millió dollár, ahogy Victoria neve is ennyit ér a piacon, így a gyerekeik anyagi biztonságban nevelkedhetnek fel, de szüleik gondoskodnak róla, hogy ezt ne vegyék készpénznek: „David és én elmagyaráztuk a gyerekeknek, hogy milyen kiváltságos életet élnek. Hamar meg kellett érteniük, hogy szerencsések, hiszen a világ számos részén a gyerekek éheznek, hajléktalanok és betegek" - nyilatkozta egy alkalommal Victoria.

Pont ezért a munkát is elvárják a gyerekektől, Brooklyn például sokáig egy kávézóban pultozott, mikor elég idős lett ahhoz, hogy dolgozhasson.


Forrás: A Beckham-gyerekektől elvárják, hogy jól teljesítsenek az iskolában, ahogy azt is, hogy a magatartásuk is kifogástalan legyen. David egy interjúban egyszer arról mesélt, mikor szülői értekezletre megy, az első kérdése mindig arra vonatkozik, hogy a srácok hogyan viselkednek az iskolában.
Forrás:

Mikor nemrég Davidet megkérdezték, hogy milyen tanácsot adna gyerekeinek az elkövetkezendő 20 évre, még csak nem is habozott a válaszon: „Keményen kell dolgozni, ez ilyen egyszerű. Mikor a barátaid péntek este bulizni mennek, akkor van, hogy neked otthon kell maradnod, mert mondjuk másnap edzésed van, vagy énekpróbád van, mint Cruz-nak, vagy munkád, mint Brooklyn esetében. Ha akarsz valamit az élettől, koncentrálnod kell, nekem is ezt mondta mindig az apám: »Dolgozz keményen, legyél szenvedélyes, és vigyázz a családodra. Hát ennyi.«” És a pár ezt tartja is. Ők nem telefonálnak a gyerekek érdekeiért senkinek, ha akarnak valamit, dolgozzanak meg érte.