Galéria

Független vagy ragaszkodó? A csillagjegyed alapján vajon melyik vagy?

Forrás: Rák

A listán a legragaszkodóbb jegy címét a Rákok kapták meg! Neked állandó igényed van arra, hogy együtt legyél a pasiddal, sokat cseteltek, és nagyon érzelmes vagy a társaságában. Szükséged van a visszaigazolásra arról, hogy nagyon szeret és minden rendben van köztetek; ha ez nem történik meg, hajlamos vagy aggodalmaskodni, és elkönyvelni magadban (alaptalanul), hogy valami megváltozott.

Mérleg

Te utálsz egyedül lenni, ezért a párkapcsolatodban is szinte minden idődet a partnereddel akarod tölteni. Nem bánod, ha közben az egyikőtök olvasgat, míg a másik a számítógépen játszik; neked az a lényeg, hogy ha kedved támad, odamehess hozzá egy ölelésért. Ha meghívják valahova, mindegy, miről van szó, te szívesen elkíséred őt, egész egyszerűen azért, mert szeretsz vele lenni.

Halak

Alapjáraton jól elvagy egyedül, de ha szerelmes leszel, a ragaszkodásod szintje is növekedni kezd. Azaz inkább lemondasz egy programot, hogy vele lehess, ha egyébként már nem találkoztatok egy ideje, és folyamatosan azon dolgozol, hogy életben tartsd a lángot. Imádod, hogy van valaki az életedben, akivel megoszthatod az örömödet és bánatodat, ezért inkább vele vagy, mint egyedül!

Bika

Nem biztos, hogy kimondod, de nagyon nagy igényed van arra, hogy szeressenek, imádjanak, és veled akarjanak lenni. A kapcsolatodban pedig főleg! Te akkor vagy boldog, ha a pasidon is látod, mennyire szereti a közösen töltött időtöket, és bár nem tudod azonnal kialakítani felé a bizalmat (korábbi rossz tapasztalatok miatt), ezek mind segítenek benne. Ha pedig végre meg mersz nyílni előtte, mindent meg akarsz osztani vele!
Forrás: Szűz

Te nem tartozol a nagyon ragaszkodó jegyek közé, de azért megvannak a pillanataid. Van, hogy nagyon független vagy, és simán megcsinálsz bármit egyedül (akár még moziba is elmész), de ha épp olyan a kedved, akkor igényled a másik társaságát és figyelmét. Cserébe viszont te is megadod a másiknak a függetlenséget.

Skorpió

Általában te igényled a szabadságot, és csak akkor akarsz állandóan a pasiddal lenni, ha úgy érzed, hogy valami megváltozott a részéről. Ilyenkor megijedsz attól, hogy esetleg szakításon gondolkodik, és mindent elkövetsz azért, hogy ez ne így legyen. Persze sokszor ezek alaptalan dolgok, de ha te kicsit is azt érzed, hogy valami múlóban van, sokkal ragaszkodóbbá válsz. Egyébként viszont a függetlenség jellemez jobban téged.

Ikrek

Nálad a ragaszkodás és a függetlenség keveredik egymással, ami kettős személyiséged miatt nem is meglepő. Egyrészről nem akarod feladni a szabadságodat, szervezel magadnak külön programokat, sőt, még hétvégi kiruccanást is, de másrészről nagyon érzelmessé tudsz válni, ilyenkor pedig folyamatosan igényled a pasid figyelmét. Ennek köszönhetően megtalálod a középutat függetlenség és ragaszkodás között!

Oroszlán

Az Oroszlánok sokszor azt hiszik, hogy függetlenek, de valójában nagyon is igénylik a dicséreteket és bókokat. Szereted, ha te vagy az irányító, és ezt nem is szívesen engeded ki a kezeid közül, de ugyanakkor ha egyedül vagy, hamar magányossá válsz. Szükséged van a másik fél társaságára, akivel önmagad lehetsz, ezért bár sokszor a függetlenséged vezérel téged, azért általában ragaszkodó is tudsz lenni.
Forrás:

Bak

Mivel te nehezen alakítasz ki bizalmat mások felé, a kapcsolatodban sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy kicsit ragaszkodóbb legyél. Független vagy, szeretsz egyedül lenni, és nem akarod, hogy valaki mással 100%-ban összefonódjon az életed, ezért a saját hobbikat, barátokat megtartod magadnak. Ettől még persze szereted a pasidat, de úgy gondolod, hogy egy kapcsolat miatt nem kell feladnod önmagadat.

Vízöntő

Számodra a függetlenség nagyon fontos! Szereted azt csinálni, amit akarsz, akkor, amikor akarod, és emiatt még egy kapcsolatban is sokszor megfeledkezel egyeztetni a pasiddal. Ez azért okoz néha problémákat! Pedig nem arról van szó, hogy nem szereted, csak úgy hozzászoktál a szabadsághoz, hogy azt nem akarod feladni. Elvégre ez is a személyiséged része!

Kos

Annyira elfoglalt vagy az életedben, hogy a szabadság lételemed! Szereted az életedet úgy alakítani, ahogy kedved tartja, és nehezen kötelezed el magad bárki mellett. Ha mégis megteszed, akkor is ugyanúgy eljársz a barátaiddal, és továbbra is élsz a hobbijaidnak, csak közben a szabadidődet a partnereddel töltöd. Te nem szeretnél másoktól függeni.

Nyilas

Amúgy sem tudsz sokáig egy helyben megülni, ezért neked fontos, hogy valami mindig történjen körülötted. Egyedül is jól feltalálod magad, sőt, imádod, ha nem vagy lekötve, ezért nehezen alakítasz ki szoros köteléket másokkal. Megeshet, hogy a kapcsolatodban a partnered úgy érzi, elhanyagolod, mert egészen más igényeitek vannak érzelmileg, és nehezen engedsz a függetlenségedből.