Galéria

7 sztárpár, akik házasság után sem éltek együtt

Forrás: A világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, Ashley Graham valójában már nagyon régóta él házasságban férjével. Még 2009-ben keltek egybe, és közel egy évtizeden át folytattak távkapcsolatot, hiszen Ashley New Yorkban élt, míg Ervin Los Angelesben.

"Van egy szabályunk. Nem töltünk el többet két hétnél úgy, hogy nem láttuk egymást" - mesélte 2016-ban.

Hogy azóta mi a helyzet velük, és végül összeköltöztek-e, nem igazán egyértelmű, de nemrég született meg első közös gyermekük, így nagy az esélye annak, hogy most már hivatalosan is együtt élnek.
Forrás: A színésznő és második férje még 2018 szeptemberében kötötték össze életüket, majd úgy döntöttek, egy teljes évig nem fognak összeköltözni. Helyette inkább férj és feleségként is randikra jártak, heti négy éjszakát aludtak egymásnál, a többiben pedig kizárólag gyerekeikkel foglalkoztak, akik még korábbi házasságaikból születtek. Ezzel szerették volna elérni, hogy egymásra is jusson idejük, illetve a családjuk többi tagjára is.

"Az összes barátom azt mondja, az életünk nagyon ideálisnak hangzik, és semmit se kéne megváltoztatnunk" - nyilatkozta a The Timesnak.

Egyébként azóta már meggondolták magukat, és az összeköltözés mellett döntöttek.
Forrás: Noha az egykori focista és felesége nem élnek külön házban (ami persze érthető, hiszen négy gyermekük van, akiket együtt nevelnek), egyes források 2018-ban azt nyilatkozták, hogy azért mindkettejüknek megvan a saját életük. Hatalmas rezidenciájukban ugyanis Victoriának és Davidnek is van egy elkerített szárnya, ahová külön-külön elvonulhatnak, hogy egyedül legyenek.

A sztárpár már több, mint 20 éve van együtt, ezt elnézve pedig azért nem meglepő, ha időnként szeretnének egy kicsit egyedül lenni. Valószínűleg a kapcsolatuknak is jót tesz az, ha nincsenek folyamatosan egy helyen.
Forrás: 2002-ben került sor Julia Roberts és Danny Moder esküvőjére, és bár azóta ők is keresztülmentek néhány nehezebb hullámvölgyön, végül mindig sikerült felülemelkedniük a nehéz szituációkon. Bár ők együtt éltek az esküvő után, gyerekeik is születtek, és közösen nevelik őket, azt kevesen tudják, hogy egy ideje némileg elszeparált életet folytatnak, és nem laknak együtt. Mindketten igényelték a szabad teret, és erre az egyezségre jutottak.

Lakóházaik egyébként nagyjából egy utcányira helyezkednek el egymástól, ezért gyakran találkoznak, és a házasságuk mellett mindketten elkötelezettek. Úgy tűnik, nekik sokat segített, hogy nem élnek folyamatosan egy fedél alatt, mert azóta többször mennek kirándulni, és gyakrabban szerveznek családi programokat a gyerekekkel közösen.
Forrás: A népszerű rendező és kedvenc színésznője 13 évig voltak házasok, és híresek voltak arról, hogy sosem költöztek össze. Persze gyakran aludtak egymásnál, és igyekeztek sokat találkozni, összebútorozásra nem került sor. Hogy miért? Tim Burton állítólag nagyon hangosan horkolt, és elég furcsa alvási szokásai voltak.

Bár ez az egész nem igazán megszokott, a színésznő elmondása szerint mégis nagyon jót tett a kapcsolatuknak a különélés.

"Annyit találkozunk, mint bármelyik másik pár, de a kapcsolatunkat feldobja, hogy tudjuk, megvan a személyes terünk, ahová visszavonulhatunk."
Forrás: A Homeland gyönyörű színésznője hosszú éveken át élt külön háztartásban férjétől, bár az ő esetükben ez nem feltétlenül volt szabad akaratú döntés. A sztárpár 2009-ben kelt egybe, azonban színészi karrierjük mindkettejüket másik városba szólította el. Míg Claire a Homelanden dolgozott, addig férje New Yorkban maradt, hogy a saját karrierjét építgesse. Emiatt viszont éveket töltöttek úgy, hogy nem lehettek együtt.

"Elég kemény volt. A távolság romboló hatású, és nekem ez nagyon nehezen megy. És nem is akarok jó lenni benne. Közben tanultuk meg, hogy mennyire fontos nekünk fizikailag is együtt lenni olyan gyakran, amennyiszer csak lehet." - mesélte egy interjúban.

Végül sikerült megegyezniük, és megtalálni azt a helyet, ahol végre együtt élhetnek. Sőt, Hugh a Homeland utolsó évadában is szerepet kapott, így bár közös jelenetük nem volt, mégis sikerült egy projekten dolgozniuk.
Forrás: Valójában a cikkünk az Agymenők színésznője kapcsán született meg. Kaley és férje, Karl még 2018 nyarán keltek egybe, majd mindketten folytatták megszokott életüket, külön háztartásban élve. A színésznő sokszor mesélt arról, hogy még nem költöztek össze, mert egyikük sem szeretne a másikhoz beköltözni; inkább közösen dolgoznak azon, hogy megépítsék álmaik házát, és ott kezdjék meg közös életüket.

Ez meg is történt, Kaley Cuoco pedig az Instagramon mutatta meg rajongóinak, hogy milyen az otthonuk, és hogyan telnek az első hivatalosan is együtt élős napjaik!