Galéria

Híres nők, akik nyítlan beszéltek a vetélésről

Forrás:

Pinknek és férjének, Carey Hartnak két gyermeke van. A kislányuk Willow, 2011-ben született. Pink akkor az Ellen showban jelentette be, hogy gyereket vár. Annak ellenére, hogy már látszódott az énekesnő kerekedő pocakja ő sokáig várt a bejelentéssel, mert korábban elvetélt. „Nem akartam beszélni róla, mert borzasztó ideges voltam és korábban volt egy vetélésem.” – mondta az énekeső.


Forrás:

Gwyneth Paltrownak két gyereke van, a kislány Apple és a kisfiú Moses. Paltrow szeretett volna egy harmadikat is és a gyerekek is örültek volna egy újabb kistestvérnek. A harmadik terhessége azonban vetéléssel végződött amiről a színésznő azt mondta: „Nagyon rossz élmény volt, amikor a harmadik gyerekemmel voltam terhes. Nem jött össze a dolog és én majdnem belehaltam.”

 


Forrás:

Mielőtt Blue Ivy megszületett volna, Beyonce is túlesett egy vetélésen. Oprah műsorában beszélt a dologról, ami „az élete legszomorúbb pillanata” volt. Az énekesnő azért nyílt meg ennyire a témával kapcsolatban, mert tudja, hogy rengeteg pár megy keresztül hasonlókon és rajtuk szeretett volna segíteni.

 


Forrás:

Csak úgy, mint Jóbarátok Monicája, az őt alakító Courteney Cox is nehézségekkel küzdött, ha a terhességről volt szó. A színésznő egy interjúban azt mondta „Nagyon könnyen estem teherbe, de nem maradtak meg a magzatok.” Azóta szerencsére összejött a dolog, Cox kislánya Coco már 15 éves.


Forrás:

Nicole Kidman és Tom Cruise sokáig próbálkoztak, hogy Kidman teherbe essen. Nicole végre várandós lett, de sajnos elment a baba. A Vanity Fairnek azt mondta, hogy ez „igazán traumatizáló volt” és ezután döntöttek úgy, hogy örökbefogadják lányukat, Isabellat.

 


Forrás:

Az egykori first lady Így lettem című könyvében rengeteg mindenről ír őszintén. Többek között arról is beszámol, hogy hogyan birkózott meg a vetéléssel. „Azt éreztem, hogy elbuktam. Nem tudtam, hogy mennyire mindennaposak a vetélések, mivel nem beszélünk róla. Magunk vagyunk a fájdalommal és azt gondoljuk, elromlottunk. Azt hiszem, ez az egyik legrosszabb dolog, amit nőként tehetünk egymással. Nem mondunk igazat a testünkről, arról hogy hogyan, és hogyan nem működik.”

 


Forrás:

Sharon Stone 2012-ben mesélt arról egy interjúban, hogy három vetélésen ment keresztül, mielőtt végül örökbefogadta első gyermekét. „Amikor utoljára veszítettem el egy babát, 36 órán keresztül vajúdtam”-mondta. „Még a korházban voltam, amikor felhívtak az örökbefogadással kapcsolatban.”

 


Forrás:

Celine Dion és René Angelil szerettek volna még egy gyereket fiúk René-Charles mellé. Azonban a próbálkozások egy időben mind kudarcba fulladtak. Dion egy 2009-es interjúban mesélt a vetélésekről. „ Ez az élet, nem? Rengeteg ember megy ezen keresztül. Eddig négy próbálkozásunk volt, ez lesz az ötödik. Az öt a szerencseszámom, úgyhogy ennek össze kell jönnie.” Azt nem tudjuk, hányadik próbálkozásra, de a dolog végül duplán sikerült. A párosnak 2010-ben ikeri születtek.

 


Forrás:

Amikor az ikreivel volt terhes, Mariah Carey az Access Hollywoodnak mondta el, hogy korábban milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. Az énekesnő Nick Cannonal közös gyermekét várta, amikor elvetélt. „Mindkettőnket megrázott a dolog és egy nagyon sötét helyre kerültünk, ahonnan nehéz volt kijönni.”- mondta.