Galéria

Szeretsz kirándulni és túrázni? 6 dolog, ami mindig legyen nálad ilyenkor

Forrás: Ha épp kirándulás közben kap el az eső, nagyon sokat számít majd, hogy van-e nálad esőkabát vagy sem. A JOY-Napok alatt az Intersportnál is remek kedvezményekkel várnak, így egy ilyen darab is a tiéd lehet!

Kedvezmény: 20%
A kupon beváltható 2020.06.25–28. között
Forrás: A kulacs elengedhetetlen része a túrázásnak, de az sem mindegy, ez mennyi helyet foglal a táskádban. Ez az összecsukható darab például rendkívül helytakarékos, és a Beststuffnál a JOY-Napok alatt kedvezményesen beszerezheted magadnak!

Kedvezmény: 20%
Érvényes 2020. június 22. és 28. között
Forrás: Ha olyan hátizsákot keresel, ami kényelmes, menő, és rengeteg holmi belefér, érdemes lesz a JOY-Napok alatt körbenézned az About You oldalán! Például ez a táska is a tiéd lehet olcsóbban.

Kedvezmény: 25%
A kupon 2020.06.22.–06.28. között váltható be.
Forrás:

Egy kirándulás után mindig érdekes látni, hány lépést tettél meg, és ez mennyi kalória elégetésével egyenértékű. Sőt, egy ilyen szuper aktivitásmérő segítségével közben is tudod figyelni például azt, hogy hol áll a pulzusod! Az Euronicsban érdemes lesz nézelődni a JOY-Napok alatt, mert ezekre is jár a kedvezmény!

Kedvezmény: 10-20%
Érvényes 2020. június 22–28. között Euronics üzletekben.



Forrás: A túrabakancs télen jól jön, de nyáron, amikor odakint 30 fok van, a zárt cipő messze nem a legkényelmesebb. Szerencsére túraszandálok között is tudsz válogatni, ráadásul a JOY-Napok alatt még olcsóbban is megteheted ezt a Hervisben!

Kedvezmény: 25%
Érvényes 2020. június 22–28. között minden termékre a Hervis üzleteiben és online.
Forrás:

Jól jön egy utazó evőkészlet a hátizsákban, ha esetleg piknikezést is terveztek a túra közepén. Például ez a darab kis helyet foglal, hasznos, és az Intersportnál olcsóbban tiéd lehet a JOY-Napok alatt!

Kedvezmény: 20%
A kupon beváltható 2020.06.25–28. között