Galéria

Sztárok, akik nincsenek jóban az exeikkel

Forrás:

Halle Berry és Eric Benét 1997-ben találkoztak, és 2001-ben már házasok voltak. A nászutas időszak nem tartott viszont sokáig, mert röviddel később felröppentek hírek, hogy Benét megcsalta a gyönyörű színésznőt. Bár Halle Berry nem hitte el a vádakat, végül maga a férfi ismerte be, hogy félrelépett. Szexfüggőknek létrehozott rehabra ment, de a színésznő ennek ellenére is beadta a válókeresetet. "Megtanultam, hogy ha látok egy piros jelzést legközelebb a kapcsolatomban, akkor azt észre is fogom venni. [...] Ahogy visszatekintek a kapcsolatunkra, láttam őket. Nem a szexuális függőség jeleit, hanem azt, hogy valami nem stimmel" - nyilatkozta a színésznő.

Azóta sem beszélnek egymással.


Forrás:

Zayn Malik és Gigi Hadid történetét ismerjük, és bár szakítottak már, van egy közös kislányuk, akit együtt nevelnek.

Ezt megelőzően viszont évekig randizgatott a Little Mix énekesnőjével, Perrie Edwardsszal. Kapcsolatuk komoly volt, hiszen el is jegyezték egymást, ám miután a srác kilépett a One Directionből, úgy döntött, párkapcsolati téren is váltani szeretne. Egy ÜZENETBEN szakított Perrie-vel, miután több megcsalással kapcsolatos hír is szárnyra kapott, az énekesnő pedig teljesen kikészült. Pláne, hogy Zayn később arról beszélt egy interjúban, hogy milyen üdítő végre olyan nővel együtt lenni, aki intelligens, és több dologról is lehet vele beszélgetni. A Shout Out To My Ex című számuk épp ezért Zaynnek íródott.


Forrás: Taylor Swift és Jonathan Mayer 2010-ben rövid ideig randiztak, ám annál intenzívebb volt ez a románc. Olyannyira, hogy az énekesnő dalt is írt exéről, ami a Dear John címet viseli. Évekkel később Mayer egy interjúban elmesélte, hogy valóban róla szól ez a sláger, és szerinte nagyon megalázó, ráadásul egyáltalán nem érdemelte ezt meg. Úgy véli, Taylortól ez nem volt szép, és nagyon rossz érzés volt neki mindez.
Forrás: Sophia Bush és Chad Michael Murray 2005-ben összeházasodtak, 2006-ban pedig el is váltak. Ami alaposan megnehezítette a dolgukat, hogy közös sorozatuk, a Tuti gimi még 2012-ig futott, és mindketten főszerepet alakítottak benne. A színésznő több, mint tíz évig nem beszélt válásáról, majd 2017-ben végre megnyílt ezzel kapcsolatban. Elmondása szerint mindez hatalmas traumát okozott az életében, és nehezen lépett tovább, így nem csoda, hogy nem beszélnek már egymással.
Forrás: Nem meglepő, hogy Selena Gomez és The Weeknd kapcsolata a szakítás után totál megromlott. Hiszen az énekesnő lényegében azért hagyta el exét, hogy összejöhessen Justin Bieberrel; bár ők azt állították ezt követően, hogy nehezen tudták összeegyeztetni időbeosztásukat, és emiatt döntöttek a szakítás mellett, amire végül telefonon került sor. Azóta nem beszélnek.
Forrás: Vannak sztárok, akik nyilvánossá teszik a vitájukat, Lucy Hale és Chris Zylka kapcsolata ilyen volt. A srác korábban Paris Hilton jegyese volt, de még 2012-ben a PLL színésznőjével járt együtt. Egy tweetben gratulált neki valaki azért, hogy ilyen szuper barátnője van, amire ő közölte, hogy nincs már barátnője, mert Lucy úgy döntött, hogy túl jó Chrishez. Ezek után pedig még arról is posztolt a srác, hogy mekkora a különbség celebek és filmsztárok között, mert előbbi elmúlik egyszer, de utóbbi mindig megmarad - utalva arra, hogy Lucy hírneve nem lesz hosszú életű.
Forrás: Noha most már Nick Jonas őrülten szerelmes Priyanka Choprába, egészen 2015 nyaráig Olivia Culpóval járt együtt. Bár a szakításuk óta nem beszéltek egymásról, annyit tudni, hogy egyáltalán nem tartják egymással a kapcsolatot. Egyszer sem láttuk őket ugyanott, és figyelnek arra, hogy ez így is maradjon.