Galéria

3 csillagjegy, aki az átlagnál jobban kapható egy kis huncutkodásra

Forrás:

Igazi ász a sztoriban! Ha díjat lehetne nyerni vele, kevesen szállnának vele versenybe. Imád drámázni, de a sztori mesélés szinte jobban megy neki, mint Andersennek. És bizony, erotikus fantáziavilágába sok minden belefér. Bár jó tudni, hogy nagyon hiú alakok az Oroszlán jegy szülöttei, így ha ő küld neked egy sokat láttató fotót, garantáltan a legdicsérőbb szavakat várja viszonzásul. Azonban nem túl kitartó, így ha nem kapja meg a kellő figyelmet, akkor megy is a következő ajtóhoz kopogtatni egy kis extra gyengédségért. 


Forrás:

Érzékenyek, romantikusak és odaadóak. Hiába tart még az ismerkedés fázisában egy kapcsolat, ők már fejben rég oltár elé vonultak, így simán belefér náluk, hogy olyat mondjanak, mutassanak, amivel levesznek a lábadról. Náluk nagyon fontos a jó ízlés határán belül maradni, így ha ajtóstól rontasz a házba, nehéz lesz vele tervezni. Ha viszont kiszagolják a másik romantikus énjét, már benne is vannak egy kis közös játszadozásban, igazi vadóccá változnak! 


Forrás:

Kevés nála érzékenyebb jegy van, így bár nagyon szeret az erotikáról csevegni, nála finom szavakkal többre mész. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a gyertyafényes vacsora, a kézműves gyertya és az eper-pezsgő együttese nála elmaradhatatlan kelléke egy igazán fülledt éjszakának. Ha vele szeretnél kezdeni, akkor érdemes közös összebújásról, zamatos ízekről és lágy dallamokról csevegést kezdeményezni, hogy megnyílhasson... utána viszont nincs megállj, csak bírd energiával a maratoni cseteléseket és az azt követő lepedőakrobatikát.