Galéria

Hírességek, akik részt vesznek a rasszizmus elleni tiltakozásokon

Forrás:

Ariana Grande rendszeresen posztol Instagramra és Twitterre az eseményekkel kapcsolatban. Az énekesnő megemlékezett azokról, akik rendőrségi erőszak áldozatává váltak és arra kéri a rajongóit, hogy ők is foglalkozzanak a dologgal. Ariana is részt vett egy Los Angelesi tüntetésen, amiről azt írta Twitteren, hogy egy békés és szeretetteljes demonstráció volt és szeretné, hogyha erről is beszélne a média.

 

 


Forrás: Ben Affleck és barátnője Ana de Armas Los Angelesben csatlakoztak a tüntetésekhez. A páros mindkét tagja a közösségi médián is megosztotta a véleményét a helyzetről.

Forrás:

Anna Kendrick szerint a demonstráció mellett nagyon fontos az is, hogy az emberek adományokkal támogassák az ügyet. A színésznő az Instagram oldalán szedett össze olyan szervezeteket, amelyek a rendőri erőszak és a rasszizmus ellen küzdenek. Arra kéri a rajongóit, hogy aki teheti adományozzon a szervezetek valamelyikének.


 


Forrás: Jamie Foxx a gyerekeivel együtt tüntet, amiről azt írta, hogy „keserédes” élmény. „Csodálatos volt, hogy látták, hogyan fognak össze az emberek…De összetörte a szívemet, amikor el kellett nekik magyaráznom, hogy miért vagyunk itt.” - írta a színész Instagramon.
Forrás:

A modell Emily Ratajkowski is csatlakozott a tüntetésekhez. Emily egy „Bontsuk le az elnyomás hatalmi rendszerét” feliratú táblával demonstrált és a követőit is arra bíztatja, hogy foglalkozzanak a témával.


Forrás:

Michael Jackson lánya, Paris is fontosnak tartotta, hogy beszéljen a jelenlegi helyzetről és részt vegyen a tüntetéseken. Szerinte az erőszak nem megoldás és csak békés tiltakozással lehet változást elérni.


Forrás: A Szólíts a neveden sztárja Instagramon osztott meg videót arról, ahogy egy Los Angelesi békés tüntetésen vonul a tömeggel. A színész a közösségi médián hasznos információkat posztol a jelenlegi helyzetről.
Forrás:

Ellen Page mindig kiállt a számára fontos ügyekért, állatvédő és LMBT-aktivista. Most ő is részt vesz a New Yorki tüntetéseken és naponta posztol arról Instagramon, hogy milyen útvonalon halad a demonstráció.