Galéria

5 csillagjegy, aki megfojtja párját az állandó ellenőrizgetéseivel

Forrás:

Az Oroszlánok alapvetően nagyon komoly és nyugodt természetűek, azonban az esetek többségében hiába nem lenne rá feltétlen okuk, ők nagyon gyanakvóak. Az átlagnál hajlamosabbak ellenőrizgetni a párjukat, és kérdőre vonni a másikat akár apróságokban is. Szintén jellemző rájuk, hogy azt hiszik, képesek megváltoztatni a másikat, és sokszor észrevétlenül is irányítani akarják a partnert. 


Forrás:

Imádnak irányítani, és mindent kézben tartani. Ugyanakkor gyűlölik, ha valaki bele akar szólni az életükbe, vagy kérdőre vonják őket bármiben, mégha az esetek többségében ők mindezt szívesen teszik másokkal.


Forrás:

Igazi vezető típusok, akik az egész életüket kontroll alatt tartják, erősen megválogatják a barátaik számát is, nehogy még csalódniuk kelljen valakiben, valamint azért, mert szeretnek naprakészek lenni. Legyen szó egy barátról, vagy egy szerelemről, mindig, mindent tudni akarnak a másikról. Ők azok, akiknek nem elég elmondanod azt, hogy milyen volt a film, amit láttál, még azt is tudni akarják, hogy a metrón hány emberrel találkoztál odafelé. 


Forrás:

A csillagjegyek közül a Szüzekre jellemzőbb leginkább a féltékenység – és sajnos a legtöbbször teljesen ok nélkül válnak gyanakvóvá. Éppen ezért minden alkalmat megragadnak arra, hogy tudják, párjuk mit csinál, ha pedig netán veszélyben érzik magukat, akkor nem kegyelmeznek. Képesek egy perc alatt igazi Sherlock nyomozóvá válni. 


Forrás:

Kevés még egy ennyire szenvedélyes csillagjegy létezik, és ha ők szerelmesek, akkor azt bizony minden módon tudatni akarják. Ez sok esetben kissé soknak tűnhet, pedig csupán a jó szándék vezérli őket, mégis túlzott ragaszkodásuk, és túlzott féltésük olykor átlép egy olyan határt, amiért a másik azt érzi, hogy kicsúszik a kezéből a saját életének irányítása.