Galéria

Sztárok, akik fiatalon lettek szülők

Forrás: Mire nagykorú lett (az USA-ban ez ugyebár 21 év), Kylie Jennernek nemcsak az első milliárdja lett meg (dollárban), de már anya is volt. Travis Scott-tal hol szakítottak, hol összejöttek, most pedig épp második babájukat várják.
Forrás: Bizony, Lil Wayne 1998-ban, 16 évesen apa lett, 15 éves barátnőjétől, akivel 2004-ben össze is házasodtak, de végül 2006-ban elváltak. Reginae idén lesz 24 éves! Nem semmi.
Forrás: Reese és Ryan Philippe jó fiatalon összeházasodtak, majd jött is a baba, a kis Ava személyében, 1999-ben. Aztán még egy közös gyermekük is lett 2003-ban (Deacon). A színésznő 2012-ben, 37 évesen szülte harmadik gyermekét Jim Tothtól.
Forrás: A zenésznek 8 gyermeke van 5 különböző anyától. A legidősebb, Sarah Streeter akkor született, amikor Rod 18 éves volt: a kamasznak szinte semmije sem volt, épp próbált betörni a zenei életbe, amikor barátnője terhes lett. A kisbabát nem tudták vállalni, ezért állami gondozásba került, 5 éves volt, amikor örökbe fogadták. Amikor apjával újra találkoztak, már 47 is elmúlt, azóta is jó kapcsolatot ápolnak.
Forrás: Az 1997-es Hanson sláger, az MMMBop a kollektív emékezetbe égette bele magát, a tesóbanda szintise, Taylor pedig minden kistini lány fantáziájába. De Taylor elég gyorsan "elkelt", 2002-ben elvette feleségül Natalie Anne Bryantet, akivel 1999 óta vannak együtt, és még abban az évben meg is született első gyerekük. Őt további 5 követte.
Forrás: A legtöbbet kereső tévés színésznő 49 évesen is bombaformában van, senki meg nem mondaná, hogy van egy 30 éves gyereke. Pedig Manolo Vergara bizony már ennyi idős. Sofia 1992-ben szülte meg a srácot gimis kori szerelmétől, akivel 1993-ban el is váltak.
Forrás: A sztárkosaras máig együtt van gimis kori szerelmével, akitől három gyereke született. Az első 2004-ben, amikor is LeBront az NBA az év újoncának választotta. Fia, Lebron Jr. már 18 éves lesz, és szintén kosarazik.
Forrás: Már menő modell volt, amikor 19 évesen anya lett, mégsem agódott azon, mi lesz a karrierjével. Mondjuk aggodalomra nem volt oka, hiszen Lucas Alexander édesapja Justin Portman, a milliárdos brit arisztokrata volt. 2011-ben váltak el, addig még két gyermekük született.
Forrás: Beyoncé húga 17 évesen esett teherbe barátjától, Daniel Smithtől, így mielőtt megszületett a baba, egybekeltek. Solange a legnagyobb "nem tervezett áldásnak" tartja fiát, de persze nem tagadja, hogy azért bánja is, hogy ilyen fiatalon lett anya.
Forrás: Whoope tiniként ment férjhez, aztán 18 évesen meg is szülte lányát, Alexet. Aki egyébként 16 évesen maga is anya lett, így a színésznő a nagymamaságot kezdte akkor, 34 évesen, amikor mások az anyaságot.