Galéria

Színészek, akik egy sorozaton belül több karaktert is eljátszottak

Forrás: Tatiana Maslany Emmy-díjat is kapott alakításáért, amit kétség kívül meg is érdemelt. A színésznő ugyanis több különböző karaktert is alakított a sorozatban (akik egymás klónjai voltak, de más személyiségekkel és stílussal), ráadásul mindegyiket olyan profin, hogy simán elhittük, több különböző emberről van szó!
Forrás: A színésznő elsősorban onnan lehet ismerős, hogy Charlie exmenyasszonyát, Chelsea-t alakította, aki már majdnem bekötötte az örök agglegény fejét a sorozatban. De mielőtt a színésznő ezt az emlékezetesebb szerepet megszerezte, már háromszor feltűnt a Két pasi és egy kicsi című sorozatban. Legelőször még a pilot epizódban Suzanne-ként, majd a második évadban Charlie egyik exbarátnőjeként, végül pedig Ninaként, aki egy estéig volt Charlie-val együtt.
Forrás: Jennifer Aniston exférje, Justin szívesen vállalt vendégszerepet a Szex és New Yorkban. Kétszer is. Először Carrie egyik barátjának barátját játszotta, és megpróbált rányomulni a főszereplőre, de akkor nem történt közöttük több. Később aztán teljesen más karakterként jött vissza: egy olyan srácot alakított, aki bár tetszett Carrie-nek, végül mégsem alakultak jól a dolgaik. Justin egyébként elmondta, hogy az írók kérték, valamit változtasson meg a külsején, hogy ne legyen felismerhető, így ő lenyírta a haját, és szemüveget vett fel!
Forrás: Donald a főszereplőt, Earnestet alakítja a sorozatban, azonban nem csak ezt az egy karaktert kelti életre. Ő játszotta el Teddy Perkinst is, a furcsa, már-már ijesztő fickót, aki valójában Benny Hope testvére.
Forrás: Ki ne tudná, hogy Lisa Kudrow két karaktert is alakított a sorozatban? Phoebe-ként a főszereplők közé tartozott, de szintén ő keltette életre ikertestvérét, Ursulát is, aki mégis teljesen más személynek érződött a felvételeken.
Forrás: A legelső epizódban Sookie-t még nem Melissa McCarthy, hanem Alex Borstein alakította, ám még az első epizód után lecserélték. Na persze nem azért, mert baj lett volna az alakításával, hanem egy másik munka miatt volt kénytelen távozni. Később azért visszatért, nem is egyszer. Az első évadban ő játszotta Drellát, a hárfás nőt, aki mindenkivel ellenséges volt, majd több alkalommal is Miss Celine, Emily Gilmore személyi asszisztensének bőrébe bújt.
Forrás: Peter Capaldi a rajongók számára ma már a 12. Doctor, de volt idő, amikor a színész csak mellékszereplőként tűnt fel a sorozatban. Még a 4. évadban játszotta el az egyik pompeii lakost, és akkor még ő sem hitte volna, hogy egy nap Doctorként is tündökölhet. A készítők szimpatizáltak vele, és amikor új főszereplőt kerestek, őt is meghallgatták, majd ki is választották Doctornak.