Galéria

Ennyit kerestek összesen a Trónok harca színészei a 8 évad alatt: nem hiszed el, ki áll az első helyen

Forrás: Mindössze 10 éves volt, amikor megkapta a szerepet, és 19, amikor befejezték a forgatást. Emiatt a fizetése nem volt olyan magas, mint másoké; a 7. és 8. évadban viszont már 175 ezer dollárt keresett részenként. Emiatt összességében 4 millió dollár ütötte a markát.
Forrás: Sansa volt a rajongók egyik kedvence, egy időben pedig 175 ezer dollárt keresett részenként. A 8. évadra kapott emelést, ekkor már 210 ezret kapott; így lett a végösszeg 6 millió dollár.
Forrás: Hasonló volt a helyzet Arya esetében is, annyi különbséggel, hogy eleinte 150 ezer dollárt keresett részenként, majd a 8. évadra kapott akkora fizut, mint Sophie Turner.
Forrás: Hiába szerepelt kevesebbet a sorozatban, mint Maisie és Sophie (összesen 4 évadon át láthattuk), ezidő alatt mégis annyit keresett, mint ők.
Forrás: Az első évad óta szerepelt a sorozatban, de mégis sokan meglepődtek azon, hogy ugyanannyit keresett, mint Sophie és Maisie. Erről az tehet, hogy a készítők különböző kategóriákba sorolták a színészeket, ő és a két női karakter pedig egy kategóriába tartoztak, így a fizetésük is megegyezett.
Forrás: A színésznő benne van a TOP 5 legjobban fizetett Trónok harca szereplők listájában. 5 évvel ezelőtt 150 ezret keresett részenként, de később 300 ezerre emelték a fizetését; a 8. évadban pedig már 1.2 milliót keresett epizódonként.
Forrás: 2013 előtt Jon Snow karaktere nem volt annyira felkapott, így a színész sem kapott túl nagy fizetést. Az 5. évadnál ez változott, ekkor már 300 ezerre emelték a bérét, majd a 8. évadban már Lenához haonlóan 1.2 milliót kapott epizódonként.
Forrás: Akárcsak Kit Harington, úgy ő is kérte a fizetése emelését a 7. évadtól kezdve, amikor is már 500 ezret keresett részenként. Az utolsó évadban ez már duplájára emelkedett, így epizódonként 1 millió dollár volt a bére.
Forrás: Már a kezdetek során nagyon népszerű karakter volt, de eleinte 150 ezer dollárt keresett epizódonként. Ez később duplájára emelkedett, majd a legvégén már 1.2 milliót kapott részenként.
Forrás: Meglepő módon Nikolaj volt az, aki a legnagyobb bevételre tett szert a Trónok harca 8. évada alatt. A fizetése folyamatosan nőtt, míg a legvégére 1.2 milliót kapott a többiekhez hasonlóan. Ennek köszönhetően a végén kiderült, hogy 16 milliót keresett összesen.