Galéria

Ezt tedd, ha a pasid távolságtartóan kezd viselkedni

Forrás: Szervezz magadnak csajos programot estére, hagyd, hogy egyedül menjen egy baráti találkozóra, és töltsd a hétvégét az anyukáddal. A lényeg, hogy adj neki szabad teret arra, hogy egy kicsit egyedül lehessen. Egyrészt ilyenkor rájön, mennyire klassz, hogy egyébként ott vagy körülötte, másrészt pedig a külön töltött idő miatt hiányozni fogtok egymásnak. Márpedig ez nagyon fontos egy kapcsolatban!
Forrás: Van, hogy a pasik megijednek a gyors tempótól, annak ellenére is, hogy egyébként komoly kapcsolatot keresnek. Ilyenkor a hirtelen jött változás, a kötöttségek ijesztővé válnak, és eltávolodhatnak, mert fogalmuk sincs, mit akarnak. A legjobb megoldás, ha lassítasz te is, és érezteted vele, hogy semmi sem kötelező, mert ketten vagytok a kapcsolatban, és mindent meg lehet beszélni.
Forrás: A szex fontos része a kapcsolatoknak, és még fontosabb abban, hogy a köztetek lévő szenvedély ne aludjon ki. De ehhez kell a változatosság, ugyanis ha már régóta minden kiszámítható, akkor a srácot egyre kevésbé fogja érdekelni a dolog. Márpedig ha eltűnik köztetek az intimitás, sokkal ridegebb lesz a kapcsolatotok is.
Forrás: Nagyon nehéz megállni, hogy ne írj rá a pasidra, amikor egyébként is észrevetted rajta, hogy sokkal távolságtartóbb lett. Még jobban tudni szeretnéd, mi jár a fejében, még többet akarsz vele lenni, de ezzel pont az ellenkező hatását éred el annak, amit szeretnél. Szakértők szerint ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy nem üldözöd, nem válsz túlságosan ragaszkodóvá, és hagyod neki, hogy a saját tempójában jöjjön rá arra, mit akar. Nem lesz könnyű, de annál jobb módszer!