Galéria

A legjobb nyári körömlakk árnyalatok - A JOY-Napokon érdemes lesz beszerezni őket!

Forrás: A rózsaszínnek is rengeteg árnyalata létezik, de ha nyár, akkor nyugodtan próbáld ki az élénk színvilágot! A Rossmannban a JOY-Napok alatt a Rimmel dekorkozmetikumokra is beválthatod a kuponokat, így többek között egy ilyen menő lakkra is!

Kedvezmény: 40%
A kupon érvényes 2020. június 22. és 28. között.
Forrás: Ahogy írtuk is, a krómos árnyalatok most hódítani fognak, ezért egy fényes lakkot muszáj beszerezned. Akár a Miss Sporty menő színei közül is válogathatsz, hiszen a Rossmannban ezen dekorkozmetikumra is jár az akció!

Kedvezmény: 30%
Forrás: De ha épp az ezüstös színvilág áll közel hozzád, akkor sem lesz okod panaszra, hiszen ez a Rimmel lakk is rád vár a JOY-Napok alatt!

Kedvezmény: 40%
Forrás: A strandoláshoz, a víz kék színéhez tökéletesen passzolhat a kék árnyalat, Sally Hansen mesés színei közül pedig a Rossmannban akciósan válogathatsz a JOY-Napok alatt!

Kedvezmény: 40%
Forrás: Ahogy írtuk is, a nyár nem kerek élénk színek nélkül, a sárgának pedig épp ebben a szezonban jön el az ideje. Így ezt a Sally Hansen lakkot biztosan viselheted!

Kedvezmény: 40%
Forrás: Ha szeretnél például pink ombrét készíteni, az egyik színnek egy natúr árnyalatot kell választanod. Ez mindig jól jön otthon, elegáns, és tényleg bármilyen eseményre illik, ráadásul a Rossmanban ez a Miss Sporty lakk is a tiéd lehet!

Kedvezmény: 30%
Forrás: A bulizós estéken is kitűnhetsz a körömlakkoddal, pláne, ha egy ilyen Miss Sporty lakkot szerzel be! Ez ugyanis rögtön világítani fog a LED-fényben!

Kedvezmény: 30%
Forrás: Persze a körmeid erősítéséről sem feledkezhetünk meg, hiszen ahhoz, hogy bírják a lakkot, erősnek kell lenniük. Ezt az E-vitaminnal dúsított Sally Hansen olajat muszáj lesz beszerezned a Rossmannban!

Kedvezmény: 40%