Galéria

TESZT: mit veszel észre először ezeken a képeken?

Forrás: A kulcslyuk: nagyon kíváncsi alkat vagy, aki mindig, mindent tudni szeretne. Imádsz kalandozni, kísérletezni, új dolgokat tanulni, és a komfortzónádból is kilépsz, ha valami nagyon érdekel. Nem sokat unatkozol, annyi biztos!

A síró alak: úgy tűnik, egy ideje próbálsz bizonyos érzéseket elnyomni magadban, és nem beszélsz arról, hogy mi bánt téged. Pedig fontos lenne, mert még ha nem is érzed ennek súlyát, tudat alatt hatással van rád. Néha muszáj sírni egy kicsit, és ebben nem szabad visszafognod magad!
Forrás: Az arc: szociális alkat vagy, és imádsz beszélgetni másokkal. A társaságban gyakran a középpontba kerülsz, amin már nem is csodálkozol, hiszen igazán szórakoztató személyiség vagy, és nem riaszt vissza, ha minden szem rád szegeződik. Pláne, ha egy jól ismert baráti társaságban vagy!

A halak: optimista lelked van, és képes vagy mindenben a jót észrevenni. Ritkán ránt magával a szomorúság, inkább a nehéz helyzetekben is próbálod megtalálni azt, aminek örülhetsz egy kicsit. Le a kalappal az optimizmusod előtt!
Forrás:

A nyitott ajtó: téged nem riasztanak meg a változások, sőt, hiszed, hogy minden azért történik, hogy később neked jó legyen. Néha muszáj elengedni bizonyos dolgokat, hogy előreléphess, és ezt próbálod te is megtanulni.

A hangjegy: számodra az önkifejezés nagyon fontos, ezért sosem csinálnál olyat, ami nem tesz boldoggá. Legyen az karrier, hobbi vagy akár egy kapcsolat; te úgy gondolod, hogy az élet túl rövid ezekhez, és azt kell csinálnod, amit igazán szeretnél. Az ismeretlentől még sosem riadtál vissza!


Forrás: Az autó: óriási képzelőerőd van, gyakran kapod magad azon, hogy álmodozol, és nehezen tudsz egy dologra koncentrálni. Hiszen fantáziád szinte állandóan szárnyal, ami arra enged következtetni, hogy kreativitás terén sincsenek gondjaid.

Az ember távcsővel: szereted megfigyelni az embereket, mert hiszed, hogy néha a részletekből egészen izgalmas dolgokat tudhatsz meg. Ennek köszönheted, hogy jó emberismerő vagy, és pillanatok alatt átlátsz mások hazugságain.

Az "A" betű: bár tudod, hogy nem kéne, mégis gyakran hagyod másoknak, hogy elrontsák a kedved. Sokszor az apróságokon is képes vagy napokig stresszelni, és nagyon aggodalmas típus vagy, mert általában a legrosszabbra készülsz. Pedig fontos megtanulnod, hogy amire nincs ráhatásod, azon kár idegeskedni!
Forrás:

Az oszlopok: úgy tűnik, az önbizalmadra ráférne egy kis erősítés. Sokszor az a benyomásod, hogy egyes dolgokra te nem vagy képes, és ha mégis meg kell tenned (például egy új munkahelyi feladat), biztosan elrontod majd. Pedig hidd el, rengeteg lehetőség van benned, csak egy kis önbizalomra van szükséged!

Az emberek: határozott vagy, és pontosan tudod, mit akarsz kezdeni az életeddel. Bár meghallgatod mások tanácsait, a végén úgyis mindig azt csinálod, amit te a legjobbnak vélsz, és hiszed, hogy képes vagy megvalósítani az álmaidat, bármennyire is nehéznek tűnnek azok.


Forrás:

Az arc: nagyon erős megérzésekkel rendelkezel, és ezek szinte mindig bejönnek. Nem csoda, hogy gyakran kérnek tőled tanácsot mások, hiszen nagyon jó meglátásaid vannak.

Az almák: te el sem tudnád képzelni, hogy valaki másnak keresztbe tegyél. Nagyon kedves, barátságos és korrekt személy vagy, ezért sosem hazudsz, és mindenkinek segíteni próbálsz a problémák megoldásában!

Az olvasó ember: számodra a legfontosabb dolog az életben az egyensúly, és ezt próbálod megteremteni magad körül. Az életet élvezed, de sosem esel át a ló túloldalára, hiszen a kötelezettségeidnek is mindig eleget teszel!