Galéria

Híres anyák élete a színfalak mögött

Forrás:

Pink is jól tudja, hogy egy fáradt gyerek bárhol képes elaludni. Ezen a fotón a fiát, Jamesont szoptatja, miközben kislánya, Willow a hasán alszik.

 


Forrás:

A mindig gyönyörű Chrissy Teigen nem fél megmutatni, hogy szülés után neki sem a stílus a legfontosabb. Egy szülés utáni fehérneműt visel, ami szerinte leginkább a gyümölcshálókra hasonlít.


Forrás:

Hiába szeretnél aranyos képet a kislányodról, ha neki nem tetszik a Mikulás, nincs esélyed. Kelly Clarkson Instagramon megosztott képe alatt bevallotta, hogy „egy kicsit még élvezte is a helyzetet.”

 


Forrás:

Kelly Ripa azt mutatta meg, amit néha minden szülő gondol: ha a gyerekeiddel nyaralsz, úgy érzed, hogy tőlük távol is kellene egy második vakáció…

 


Forrás:

„Figyelem… Ne dőljetek hátra a vécén terhesen” – ezzel a címmel tette ki az énekesnő ezt az őszinte fotót az Instagramra.

 


Forrás:

Nem számít, hol vagytok éppen: ha éhes a gyerek, muszáj megetetni. Jessica Alba a Target egyik öltözőfülkéjében szoptatta meg a kisfiát.

 

 

 

 


Forrás: Amy Schumer ezen a képen azt szerette volna megmutatni, hogy lehet bármilyen varázslatos dolog a szülés, az utána következő napok nem mindig idilliek.

 


Forrás: Jennifer Garner sosem félt őszintén megmutatni a valóságot. Ezen az Instagramra posztolt fotón azt mutatja meg, hogy a reggeli rohanásban még arra sincs ideje, hogy hajat szárítson vagy felöltözzön. Ha a gyerekeknek el kell érniük az iskolabuszt, nincs mese!