Galéria

5 trükk, amitől a profilod nem tűnik el a tömegben egy társkeresőn

Forrás:

Az egyik legnagyobb hiba, amit a társkeresőkön elkövetnek az emberek, hogy nem töltik ki teljesen a profiljukat. A bemutatkozás részt üresen hagyják, a hobbijukról nem mesélnek, és inkább úgy vannak vele, hogy ha valaki szimpatikusnak találja őket a képük alapján, majd írni fog. De az igazság, hogy ha üres sorokba botlik a srác az oldaladon, nem biztos, hogy rád ír, hiszen nem tudhatja, van-e bennetek bármi közös. Ha viszont megemlíted a bemutatkozódban a hobbidat, munkádat, érdeklődési körödet, akár a kiskutyádat/cicádat, rögtön több esélyed lesz megismerkedni másokkal, ráadásul ez szuper beszélgetésindító téma is lehet a klasszikus "mi járatban az oldalon?" helyett!


Forrás: Ha az arcod nem látszik megfelelően a profilképeden, máris elestél jó néhány lehetséges partnertől. Ugyanis amikor valaki rejtegetni próbálja a külsejét, mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért? Még ha az egészről csak az tehet, hogy szégyellősebb vagy a társkeresőn, akkor is negatív irányba mozdítja el az esélyeidet, ezért a legjobb, ha mindig, minden fotón látszik az arcod!
Forrás: Sőt, nem csak az fontos, hogy az arcod látszódjon a fotón, hanem az is, hogy sokszínűek legyenek a képeid! Ha az összes ugyanolyan szelfi, amit a kertben, nappaliban, kocsiban készítettél, a személyiséged egyáltalán nem tükröződik majd a fotókon, ráadásul azt a látszatot kelthetik, hogy nem igazán töltöd mással az idődet a szelfizésen túl. Tegyél fel képet egy kirándulásról, társasági eseményről, hobbid közben, és máris annak az izgalmas egyéniségnek fogsz látszani, aki a valóságban is vagy!
Forrás: A fekete-fehér, szürke, sárga fotók nem túl népszerűek a társkeresőkön. Negatív hangulatot teremtenek, és emiatt nem is tűnnek ki a megannyi profil közül. Ezért javasolják szakértők, hogy mindig színesebb képeket válassz, amiken jókedvű és vidám vagy. A komoly tekintet ugyanis arra utal, hogy nehezen megközelíthető vagy, esetleg nagyon komoly, és emiatt kisebb eséllyel írnak rád, hiszen automatikusan elkönyvelik az elutasítást tőled.
Forrás: Sok profilon találkozhatsz azzal, hogy az emberek felsorolják, kikkel nem szeretnének ismerkedni (például komoly kapcsolat esetén az ne keressen, aki futókalandot akar). Azonban ezt érdemes letörölnöd a profilodról, és inkább arról írni, hogy kivel ismerkednél. Sokkal pozitívabb kisugárzást ad a profilodnak, nem kelti azt az érzetet, hogy már nagyon sokszor megjártad az ilyen esetekkel, és aki hasonló célokkal van az oldalon, bátrabban rád ír majd!