Galéria

Sztárok, akik meglepő dolgok miatt tiltottak le embereket a neten

Forrás: Demi Lovato exe korábban letiltott egy Twitter-felhasználót, aki azt írta, hogy a férfi külsőleg nagyon hasonlít Demi Lovatóra, csak szakállal.
Forrás: Amikor a modell arról posztolt, hogy szerinte a Jóbarátok egyáltalán nem vicces, sikerült jó pár rajongót felbőszítenie. Olyannyira, hogy amikor az egyikük megírta neki, hogy mennyire nincs igaza, Chrissy szimplán csak tiltotta őt.
Forrás: Amikor Cardi B kiírta a Twitterre, hogy a pasija olyan aranyos, hogy még vasárnap éjjel is szerez neki Chick-fil-A-t (ez egy népszerű étteremlánc Amerikában), egy rajongója leírta neki, hogy érdemes kiderítenie, hol jár igazából a férje, mert ilyenkor mindenhol zárva vannak. A rappernek nem tetszett ez a reakció, úgyhogy tiltotta is a felhasználót. Később egyébként kiderült, hogy a párja valóban megcsalta.
Forrás: Mai napig sokan gondolják úgy, hogy Khloé Kardashian valójában O.J. Simpson lánya. A reality-sztárnak viszont már nagyon elege van ezekből a hozzászólásokból, ezért amikor az egyik fotója alá ezzel kapcsolatban írt neki valaki, rögtön le is tiltotta az illetőt.
Forrás: A rapper azért tiltott le egy kommentelőt a Twitteren, mert azt írta neki, hogy ő csak azt akarja, hogy mindig, minden róla szóljon. Úgy tűnik, Nicki nem ért egyet ezzel a gondolattal.
Forrás:

Az énekesnő Beyoncéval és Kelly Rowlanddel együtt a Destiny's Child együttes tagja volt, azonban vannak, akik szerint ő nem igazán ért fel a többiek szintjére. Az énekesnőt eléggé bántották az ilyen kijelentések, és amikor egy rajongó azt írta, hogy Michelle lényegében csak feltakarított a színpadon, miután Beyoncé és Kelly koncerteztek, inkább letiltotta a kommentelőt.


Forrás: Egy Twitter-felhasználó elmondása szerint Dane Cook, a népszerű komikus és színész letiltotta őt, amikor arról írt, hogy szerinte nagyon ijesztő Dane plasztikai műtétje és a tény, hogy ennyire fiatal barátnője van.
Forrás: Amy Schumer gyakran kap negatív beszólásokat a közösségi oldalakon azzal kapcsolatban, hogy nem tartják őt elég viccesnek. Úgy tűnik, egy ponton elege lett ebből, hiszen egy felhasználó elmondása szerint a színésznő letiltotta őt, miután arról posztolt, hogy nem találta viccesnek Netflix műsorát.