Galéria

Sorozatok, amelyben nagyon működött a kémia a szereplők között

Forrás: A nagy pénzrablás minden idők legsikeresebb nem amerikai sorozata, Tokio és Rio kapcsolata imádnivaló és egyben felzaklató.
Forrás: A narancs az új fekete egy merőben új témát dolgozott fel, a női börtönök mindennapjait muatatja be, ahol Piper és Alex igen különös viszonyba kezd.
Forrás: Dr. House és a főnöke, Cuddy kapcsolatát nehéz lenne feledni.
Forrás: Jason Momoa és Emilia Clarke a Trónok harcában – nem érhet fel velük senki.
Forrás: Marshall és Lily sok estét feldobtak az Így jártam az anyátokkal sorozatban.
Forrás: Luther és Alice, a nyomozó és a gyilkos a Luther c. sorozatban. Végül barátok és szeretők is lesznek, akik minden zűrből kihúzzák egymást.
Forrás: Noah és Helen A viszonyban. Hihetetlen milyen utat járnak be, és mennyit változik a két karakter az 5 évad alatt.
Forrás: Sandra Oh és Jodie Comer mint Eve és Villanelle a Megszállottak viadalában – hol szerelmet vallanak egymásnak, hol meg akarják ölni egymást (az egyik exnyomzó, a másik bérgyilkos).
Forrás: Kim és Jimmy a Better Call Saul igen furcsa ügyvédpárosa, nem is lehetne náluk különbözőbb párt találni, mégis nagyon jól működik a dolog.
Forrás: Nina Dobrev és Paul Wesley között is izzott a levegő a Vámpírnaplókban, habár a való életben Nina sokáig a másik férfi főszereplővel, a Damont alakító Ian Somerhalderrel alkotott egy párt.
Forrás: David Duchovny és Gillian Anderson mint Mulder és Scully az X-aktákban: sok álmatlan éjszakát okoztak.
Forrás: Ellen Pompeo és Patrick Dempsey voltak évekig a tévésorozatok álompárja a Grace klinikában.