Galéria

Az úriemberek 8 ismérve

Forrás: Persze megesik, hogy a nagy rohanásban te mész elől, és ez elmarad, de ha egyébként a srác az esetek többségében mindig kinyitja neked az ajtót, hogy előre engedhessen, arra utal, hogy még a modern korban is fontosnak tartja ezeket az udvarias gesztusokat!
Forrás: Biztosan te is találkoztál már azzal a szituációval, hogy valaki megígérte, hogy keresni fog, de végül hiába vártál a telefon mellett. Sőt, a sok negatív tapasztalat után már szinte automatikusan felkészülsz arra az eshetőségre is, hogy nem hív majd a srác. De egy úriember tartja magát ahhoz, amit megígért, és ha azt mondja, hogy délután 5 körül keresni fog, biztos, hogy csörög majd a telefonod!
Forrás: Mindenkit stresszel, amikor az új párja családjával, barátaival kell találkoznia, de akinek tényleg fontos vagy, az nem fog kifogásokat keresni. Sőt, egy igazi úriember érdeklődő marad, és lelkesen készül a nagy találkozóra, ahelyett, hogy ezt teherként élné meg.
Forrás: Az utcán, a buszon vagy a moziban magától értetődő, hogy nem csókolóztok hosszú percekig, hiszen ezek az intim pillanatok csak kettőtökre tartoznak. De aki úriember módjára viselkedik, nem válik hirtelen távolságtartóvá a nyilvános helyeken. Biztos, hogy sort kerít egy-egy puszira, ölelésre, kézfogásra, hogy érezd, mennyire fontos vagy neki.
Forrás: Azaz mindig elkísér az ajtóig, vagy legalább a kocsidig, és elvárja, hogy írj neki, amint hazaértél. Ha nem teszed, ő fog keresni, mert addig nem nyugodt, amíg nem tudhat téged maximális biztonságban!
Forrás:

Amikor hideg van, automatikusan felajánlja neked a kabátját - még akkor is, ha ez együtt járna azzal, hogy ő egy szál pólóban sétál tovább a hűvös éjszakában.


Forrás: Mindegy, hogy miről van szó, egy úriember szívesen segít a párjának. Legyen az egy bevásárlás, ami azt jelenté, hogy te cipekedsz hazáig, vagy egy fuvar, hogy ne kelljen órákig vonatoznod. Ő biztos, hogy rögtön felajánlja a segítségét!
Forrás: Vannak olyan élethelyzetek, amikor a győzködéssel nincs semmi baj, de egy úriember ismérve, hogy elfogadja a nemleges választ, és nem próbálja meg mindennek ellenére is kicsikarni belőled az igent!