Galéria

Így néznek ki a Jóbarátok színészeinek gyerekei

Forrás: A Jóbarátok Phoebe-jét mindenki ismeri, ám azt talán nem tudtad eddig, hogy a színésznő már nagyon régóta él boldog házasságban férjével, Michael Sternnel. A férfivel pedig egy fiuk született, Julian, aki tavaly egy vörös szőnyeges eseményre is elkísérte édesanyját.
Forrás: A Jóbarátok Joey-ának is van egy gyönyörű lánya, Marina. A színész 2004-ben lett apuka, azonban gyermeke születése után nem sokkal szörnyű hírt kaptak a szülők. Marina ritka mozgásszervi rendellenességgel született, ami miatt Matt LeBlanc úgy döntött, egy időre felhagy karrierjével, és csakis lánya ápolására fordítja idejét. Szerencsére ma már Marina sokkal jobban van, és úgy tűnik, sikerült kigyógyulnia betegségéből!
Forrás: A Jóbarátok Monicájának egy gyönyörű lánya született, akivel épp a sorozat utolsó epizódjai alatt volt várandós. A 15 éves Coco pedig sok tekintetben ütött híres anyukájára, ráadásul az utóbbi időben szuper énekhangját is megmutatta a nagyvilágnak.
Forrás: David Schwimmer, aki a sorozatban Rosst alakította, egy gyönyörű 9 éves kislány édesapja. A színész Zoë Buckmannel élt házasságban, ám sajnos néhány évnél ez nem tartott tovább. Ennek ellenére a színész és kislánya, Cleo közeli kapcsolatban állnak egymással!
Forrás: Ki ne ismerné fel azonnal Janice hangját? A sorozat egyik legidegesítőbb, és egyben legimádottabb visszatérő karakterét alakította Maggie Wheeler, aki szerelmi téren a valóságban sokkal szerencsésebb volt, mint a sorozatban. A színésznő ugyanis boldog házasságban él már a Jóbarátok óta, és két gyönyörű lánya született: Juno és Gemma!
Forrás: Jane alakította Ross exfeleségét, Carolt, aki az első néhány évadban gyakori visszatérő karakter volt. A színésznő 1992-ben ment hozzá férjéhez, akivel három gyermekük született: két lány és egy fiú. 2016-ban váltak el, de jól látszik, hogy a színésznő és gyerekei között milyen szoros a kapcsolat!
Forrás: Persze Tom Selleck kétség kívül híres volt már a Jóbarátok előtt is, sőt, elsősorban inkább Magnumként gondolunk rá, és nem Richardként, de azért tény, hogy a visszatérő karakterek közül ő is nagy rajongóbázissal rendelkezett. A színésznek két gyereke született, de fia általában inkább kerüli a reflektorfényt. A képen feleségével (kék ruhában) és lányával (fekete ruhában) szerepel, akik gyakran elkísérik őt vörös szőnyeges rendezvényekre.