Ez már egy profibbaknak szóló recept, de nem kell megijedni, meg fogsz birkózni vele akkor is, ha nem érzed magad még annak. Hogy megkönnyítsd a dolgod csak a megfelelő eszközöket kell beszerezni, amikbe igazán megéri befektetni, mert gyorsan megtérül az áruk.
Hozzávalók:
- 80g száraz fehér bab
- 200g kókuszzsír- ha sűrűre szeretnéd, 250 g-ot használj!
- 1 kk só
- 1/3 kapszula krémsajt kultúra
- 1/3 kapszula gyúrtsajt kultúra
Elkészítése:
Áztasd be a babokat egy fél napra, ezután öblítsd le őket és tedd növényi tejfőző automatába a kókuszzsírral és a sóval. Tölts fel vízzel a MIN. jelzésig és indítsd el a növényi tej száraz magból/gabonából programot. Amikor kész, hagyd kihűlni, és a ha már kézmeleg, mehet bele a kétféle sajt kultúra. Válaszd ki a "juice" programot és dolgozd össze őket még egyszer. Ezután öntsd át fermentáló készülékedbe és válaszd ki a rizsbor programot 12 órára, illetve a végére kapcsold be a hűtést is. Frissen vagy pár órára a hűtőben hagyva is igazán ízletes lesz!
4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!
Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.