Galéria

9+1 kevésbé ismert sorozat, amit egy hétvége alatt megnézhetsz

Forrás:

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

2020, Netflix


Forrás:

Hét év után a sztriptíztáncos fiút kiengedik a málagai börtönből az ügye újratárgyalására. Be akarja bizonyítani, hogy a szeretője kente rá a férje meggyilkolását.

2019, Netflix


Forrás:

Az Oscar-díjas Danis Tanović (Senkiföldje) rendezte az HBO Europe első sorozatát az Adria-régióban, amely egy többrétegű dráma, erős karakterekkel. Négy ember élete egy erőszakos esemény következtében elválaszthatatlanul összefonódik.

2019, HBO GO


Forrás:

A félig ember, félig vámpír párizsi kamaszlány próbál megbirkózni egyre fokozódó erejével és a családi gondokkal, miközben egy vámpírokból álló titkos társaság üldözi.

2020, Netflix


Forrás:

A nem is olyan távoli jövőben éjszakára az utcák elnéptelenednek, szigorú kijárási tilalom lép életbe. Mindez azért, hogy megvédjék a lakosságot a gyilkos vírustól. Az éjszakai autóversenyen 25 csapat indul a Londontól Skóciáig tartó útra.

2019, HBO GO


Forrás:

Egy tehetséges műkorcsolyázó nehezen találja az egyensúlyt a szerelem, család és törékeny mentális egészsége között, miközben győzelmi esélyei szertefoszlani látszanak.

2020, Netflix


Forrás:

Cath Hardacre (Jodie Whittaker) nővér nehéz helyzetbe kerül, amikor elveszíti az állását. A lányát egyedül nevelő nő váratlan lépésre szánja el magát: a barátja személyazonosságát ellopva, orvosnak kiadva magát kezd új életet Skóciában.

2017, HBO GO


Forrás:

Amikor tinédzser lánya eltűnik, a tehetős környéken élő özvegy sebész elkezdi felfedni a hozzá közelállók legsötétebb titkait.

2018, Netflix


Forrás:

Egy csapat tini éjszaka egy félreeső szigeten. Szerelem, rejtély, rivalizálás – minden együtt van a lebilincselő természetfeletti drámához.

2018, Netflix


Forrás:

Amikor a Montego Air 828-as járata a légörvényt követően leszáll, a személyzet és az utasok megkönnyebbülnek. Ám az igazi dráma ezután következik, amikor megtudják, hogy az indulásuk óta öt év telt el. Kaptak egy esélyt az új életre.

2018, HBO GO

Ui: ez a sorozat bizony kétévados és sok-sok részes, de úgy beszippant, hogy nincs megállás...