Galéria

Sztárok, akik otthon házasodtak

Forrás:

Hónapokon át téma volt, mikor állnak oltár elé, így mindenki meglepődött, amikor karácsonykor jött a hír, hogy titokban egybekeltek a Nashville-i otthonukban. 


Forrás: Reese Witherspoon kaliforniai birtoka volt a pár 2011-es lagzijának helyszíne, ahol olyan vendégek is együtt buliztak velük, mint Matthew McConaughey, Tobey Maguire és Robert Downey Jr.
Forrás:

Reese és Jim lagziján is ott volt a sztárpár, akik 2012-ben szintén otthon, Texasban keltek egybe. A meghívottak a lagzi után ott alhattak a texasi birtok luxus apartmanjaiban. Wow!


Forrás:

A színésznő és a Good Charlotte zenésze a közös Beverly Hill-i otthonukban házasodtak össze, méghozzá Cameron elmondása szerint a nappalijukban!


Forrás: Az egykori házaspár a színésznő Bel-Air-i otthonában kelt egybe, az esküvőn ott volt Ellen DeGeneres, Lisa Kudrow, a tanú Courteney Cox volt.
Forrás:

Brad Pitték is a privát ceremóniát választották egykor: ők franciaországi birtokukon, a Chateau Miraval-ban mondták ki a boldogító igent 2014-ben, de a frigy csak 2 évig tartott. 


Forrás: Amber Heard és Johnny Depp sem volt sokáig együtt a lagzi után, viszont ők annó 2 esküvőt is tartottak. Az első, hivatalos ceremónia Los Angeles-i otthonukban volt, utána Johnny bahamai nyaralójában keltek egybe ismét.
Forrás:

Zoë Kravitz és Karl Glusman vendégei között olyan sztárok voltak, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Alicia Keys, az esküvőt Lenny Kravitz párizsi, 18. századi otthonában rendezték tavaly nyáron.


Forrás: A házaspárnak jópár mesés ingatlanja van, mégis az otthonukban keltek egybe, Beverly Hillsen, kevesebb, mint 20 vendég előtt. Ez ám a privát ceremónia!