Galéria

Így befolyásolja az alábbi 4 csillagjegyet a júniusi telihold

Forrás:

Mindig is túl sokáig ragaszkodtál olyan emberekhez, akik nem érdemeltek meg téged, csak azért, mert szeretted őket. Azonban egy ideje már kezdesz ráébredni arra, hogy nem érdemes ilyen személyekre időt és energiát pazarolnod. Az elkövetkező időszakban rájössz, kiknek van helyük az életedben, és kik azok, akiknek búcsút kell intened, ezt a döntést pedig nem fogod megbánni!


Forrás: Nem szeretsz kockáztatni, és sosem szerettél rizikós helyzeteket bevállalni. Viszont a komfortzónádból muszáj néha kilépned! És ennek most eljött az ideje. Az elkövetkező napokban érezni fogod, hogy sokkal bátrabb vagy, és végre megteszel valamit, amit már régóta akartál ugyan, de eddig nem volt hozzá merszed. Jó dolog otthon lenni és pihenni, de hidd el, erre a kalandra most nagy szükséged van!
Forrás: Szíved mélyén még mindig gyerek vagy, és ezt nem is szeretnéd megváltoztatni. De most belátod, hogy vannak dolgok, amikben muszáj lesz nagyobb felelősséget vállalnod, hogy te magad is fejlődni tudj. A félelem ugyanis meggátol abban, hogy tovább haladj az életeddel, és most végre meghozod azt a döntést, ami segít elindulni az úton. Nem lesz könnyű, de ez lesz a helyes döntés!
Forrás:

Az elmúlt időszakban egyre kevésbé tudtál lelkes maradni a munkád mellett, és kicsit úgy érezted, beleestél a mókuskerékbe. De most végre eljön a te időd! A telihold hatására azt fogod érezni, hogy sokkal produktívabb lettél, motiváltabb, és számos új ötleted is támad - ezeket bátran oszd meg a többiekkel! A kitartásoddal sosem volt baj, és ennek meg is lesz a jutalma hamarosan.