Galéria

7 dolog, amire szuperjó a kókuszolaj

Forrás: Pár csepp belőle egy sminkvattára, és máris megvan a tökéletes sminklemosó, ami az alapozót és a szemfestéket is szuperjól eltávolítja!
Forrás: Kifogyott a kedvenc testápolód? Sebaj, ott a kókuszolaj, amit kenhetsz az egész testre. Remekül ápol, hidratál, puhítja a bőrt. Picit zsíros hatású, így célszerű akkor alkalmazni, amikor krémezés után otthon vagy valamilyen puha pamutruhában, vagy lefekvés előtt.
Forrás: Állandóan elhagyod az ajakápolódat? A kókuszszír tökéletes erre a célra, remekül gondját viseli a kicserepesedett ajkaknak. Keverheted mandula vagy jojoba olajjal is!
Forrás: Időnként érdemes eltávolítani az elhalt hámsejteket az ajkakról is. Keverj hozzá némi barnacukrot, óvatosan radírozd át az ajkakat: sokkal szebben mutat majd rajta a rúzs!
Forrás: A körömágyat és a körmeidet is ápolhatod a kókuszolajjal, de cseppenthetsz hozzá pár csepp E-vitaminos olajat is, ha még szebb körmökre vágysz!
Forrás: Picit zsíros lesz tőle a haj, így célszerűbb éjjelre feltenni a hajvégekre. Kevés kell belőle, viszont ha hetente 1-2 alkalommal, lehetőleg hajmosás előtt egy éjszakát hagyod hatni, gyorsabban nőnek a tincseid,és sokkal szebbek lesznek a végek!
Forrás: Napi 1 kiskanál belőle, és puhább, ragyogóbb lesz kedvenc kutyusod bundája! Nyírás után is érdemes kicsit ápolni vele a szőrét, nagyon hatásos lesz!