Galéria

Ha egy pasi ezekkel felhagy, már nem szerelmes

Forrás: A kapcsolatotok kezdetén biztos, hogy sokszor hallottad tőle, milyen szép vagy, vagy mennyire jól áll ez a ruha. Ha viszont az elmúlt hetekben, hónapokban egyetlen alkalommal sem dicsérte meg a külsődet, sőt, észre sem vette, hogy változtattál valamit magadon, úgy könnyen lehet, hogy részéről már nem olyan erősek az érzések.
Forrás: Régen még előállt programötletekkel, meglepett egy csokor virággal vagy csokival, de most már semmi? Te vagy az egyetlen, aki igyekszik valamit változtatni az unalmas hétköznapokon, míg ő legszívesebben csak otthon ülne, vagy max a barátaival lógna? Ez sajnos egyáltalán nem jó jel a kapcsolatotokra nézve!
Forrás: Sajnos nagyon rossz előjel az, ha két ember között szinte alig van kommunikáció. Ha pár mondatban letudjátok, hogy kivel mi történt a melóban, majd egyikőtök a konyhába, a másik pedig a nappaliba vonul el, úgy biztos, hogy már hatalmas szakadék alakult ki köztetek. Ha te ennek ellenére próbálsz vele beszélgetni, de láthatóan nincs hozzá kedve, valószínűleg nem érzi jól magát a kapcsolatotokban.
Forrás: Vacsorával vártad haza, esetleg megvetted neki azt a pólót, amiről tudod, hogy tetszik neki, és szinte egyáltalán nem értékeli a kedves gesztusaidat? Ez sajnos arra utal, hogy számára mindez már természetessé vált, és nem is igazán érdekli, mit teszel még a kapcsolatotokért - vagy éppen érte.
Forrás: Egy kapcsolatban alap, hogy ha döntést kell hozni, azt együtt hozzátok meg. Amikor viszont az egyik fél hirtelen már nem érdeklődik annyira a véleményed iránt, vagy tudván az álláspontodat mégis másképp dönt, az egyértelmű jele annak, hogy már nem vagy elég fontos neki.
Forrás: Amikor beszélsz hozzá, látod rajta, hogy gondolatban máshol jár? A baráti találkozókon többet beszélget a társasággal, mint veled? Ha az utóbbi időben úgy vetted észre, hogy szinte alig foglalkozik veled, és mindenki előrébb való nálad, úgy érdemes leülnöd vele, és egyenesen megkérdezni, milyen jövőt szán kettőtöknek. Egy boldogtalan kapcsolat rád is mérgező hatással van, és bár nagyon nehéz ezt elfogadni, de ha a párod menni akar, muszáj őt elengedned!