Galéria

Tíz sztár, akivel a legnehezebb együtt dolgozni

Forrás:

Jennifer Aniston

Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ebben az esetben a sértődött beosztott és Teréz anya esetéről van szó, ugyanis a következő Jennel a problémája valakinek: amikor az egész stáb együtt ebédel, akkor az egyetlen, aki nem csatlakozik az Jennifer, csak bedob egy gyors ebédet, és már fut is tovább!

Jogos a sértődés? Nem tűnik akkora véteknek...


Forrás:

Naomi Campbell

A modellről talán még a nagymamánk is tudja, hogy ő a nagybetűkkel írt hisztis sztár, akinek soha semmi sem jó, és vágott már hozzá durva és nehéz tárgyakat megszámlálhatatlan mennyiségű asszisztenshez. 


Forrás:

Sharon Stone

Egykori asszisztensének a színésznő a legkevésbé kedvelt ember az egész földön. Az EGÉSZEN. Ő mondta, nem mi. Mindig kiabált, ha meg nem, akkor is. 


Forrás:

Kanye West

Will Ferrelnek egy 18 éves gyakornokot kellett megkérnie, hogy szóljon Kanyének, ne hallgassa olyan hangosan az új számát újra és újra. Mondjuk nem értjük, miért nem szólt neki ő maga, de ez nem fontos. 


Forrás:

Nicki Minaj

Amikor az American Idolnak dolgozott, mindig mindenhonnan elkésett, nem volt hajlandó a versenyzőkkel vagy a családjaikkal beszélgetni, de még minimális kedvességet mutatni sem.

Nem túl jófej dolog ez, Nicki!


Forrás:

Edward Norton

Edet annak ellérére nem vitték tovább a Marvel Univerzum történetében, hogy Hihetetlen Hulkként fantasztikus alakítást nyújtott. Kiadtak erről egy gyönyörűen megfogalmazott közleményt is, de legyünk őszinték: azért mert senki sem bírja elviselni munka közben.


Forrás:

Shannen Doherty

Sztárallűrjei nem egyszerűek, egyszer, amikor a repülőtérre egy sima egyszerű taxival kellett volna mennie, kiverte a balhét, hogy ő csak limuzinnal hajlandó, mesélte a 90210 sorozatbeli színésztársa, Jason Priestly. (Sőt, állítólag a sorozatból is azért írták ki, mert kibírhatatlan volt...)

 


Forrás:

Lindsay Lohan

A tinisztárból lett, elvonót is megjárt tehetség állítólag egyszerűen besétál egy helyre, és úgy viselkedik, mintha az övé lenne az egész, és ő alkalmazná az embereket.

Bosszantó lehet, nem igaz?


Forrás:

Gwyneth Paltrow

Gwyneth is híresen nehéz eset, de nem mondanánk, hogy kifejezetten antipatikus, csak éppen fogalma sincs szegénynek az átlagember életéről. Épp elég megnézni az életmódblogját, hogy milyen áron kínálja a szerinte olcsó dolgokat. 


Forrás:

Christian Bale

Az elmondások szerint igazán fájdalmas volt vele együtt dolgozni a Terminátor forgatásán. Az egyik munkatárs készített egy kis videót, ami elérhető Youtube-on, és amiben semmi felháborító nincs tulajdonképpen, de valaki elveszítette miatta a munkáját.