Galéria

A horoszkópod elárulja, milyen virág illik hozzád!

Forrás:

Egy kos tudja, mit akar, és tudja mikor akarja: most azonnal! Hozzá éppen ezért leginkább a rézvirág és a nebáncsvirág illik. Ezek a növények ugyanis nem igényelnek túl sok figyelmet… és türelmet. Ráadásul mindkét virág nagyon vibráló színű, így fognak illeni a kosok élénk természetéhez is.


Forrás: A bikák odavannak az élet lassú és érzéki örömeiért, és szeretik az állandóságot is – pont úgy, mint az orgona. Ha be akarják vonzani a szerelmet, ültessenek ibolyát, ami köztudottan a Vénusz virága. De választhatják a pacsulit is, ami egyrészt a jólétet szimbolizálja, ráadásul jellegzetes, finom földes illata van, amit a bikák imádni fognak.
Forrás:

Az ikrek igazi okostojás, akinek fontos, hogy intellektuálisan kapcsolódni tudjon az emberekhez. Ideális lehet számára a rozmaring, ami hozzájárulhat a mentális egészség fenntartásához. De ugyanígy a levendula és a gyöngyvirág is jó választás lehet, mindkét illatos virág segít kitisztítani az elmét.


Forrás:

A ráknak nagyon fontos, hogy a körülötte lévő emberek biztonságban érezzék magukat és elégedettek legyenek. Tökéletes lehet számára a jázmin, és belőle áradó megnyugtató energiák. 


Forrás:

Az oroszlán a pozitív energiájáról és vitalitásáról ismert, kétségtelen hát, hogy a hozzá leginkább illő virág a napraforgó. De ugyanúgy jó választás lehet még a kamilla és a közönséges orbáncfű is.


Forrás:

Mi a szűz legfőbb jellemzője? Nem rest keményen megdolgozni mindenért. Nagyon fontos számára a karrierje, de a folyamatos hajtás mellett nem árt kicsit elengednie is magát. Ebben lehet segítségére a macskagyökér, ami közismert nyugtató hatásáról. De segíthet a pihenésben a vasfű és a kasvirág is.  


Forrás:

A mérleg egy reménytelenül romantikus csillagjegy, mi más is lehetne számára tökéletesebb, mint a szerelem virága, a rózsa és a bájos rózsaszín virágú százszorszép.


Forrás:

Kevésbé ismert tény, hogy a skorpió a legszenvedélyesebb az összes csillagjegy közül, ez pedig azt jelenti, hogy a hozzá passzoló virágnak is élénknek kell lennie. Az orvosi medveszőlővel biztosan nem lő mellé!


Forrás: A nyilas nem szeret egy helyben maradni, akkor a legboldogabb, ha úton lehet. A csodálatos magnólia – más néven liliomfa – biztosan leköti majd a figyelmét.
Forrás:

Egy bak nem riad vissza a rá váró feladatoktól, mindent megtesz a győzelemért. Nem csoda hát, hogy a számára ideális növény a nemes babér! Tudod, az ókori Görögországban az olimpikonok is babérkoszorút kaptak kitartásukért!


Forrás:

A vízöntő egy javíthatatlan álmodozó, mi más is lehetne számára tökéletesebb, mint a csillagvirág, vagy a különleges illatú valódi nárdus. Ezek a bódító virágok segíti a vízöntő fantáziájának szárnyalását, és az ambícióját is erősítik.


Forrás:

A halak az egyik legkreatívabb és leglelkizősebb jegy az összes közül, jó választás lehet számára a lótusz, aminek a hinduizmusban és a buddhizmusban is spirituális jelentőséget tulajdonítanak. De a halakról az is tudvalevő, hogy igazi éjszakai baglyok, ezért az éjszaka virágzó díszdohány is tökéletesen illik hozzájuk.