Galéria

Színészek, akik több közös filmben is játszottak már

Forrás:

A 80-as évek két romantikus főhőse Meg Ryan és Tom Hanks volt! Nem csoda, hogy számtalan alkalommal adták nekik a főszerepet.

Közös filmjeik: A szerelem hálójáb@n, Joe és a vulkán, A szerelem hullámhosszán, Az élet csak alapanyag, Ithaca


Forrás:

Jennifer Aniston és Jason Suedikis is bebizonyították már párszor, hogy mennyire jó párost alkotnak a képernyőn!

Közös filmjeik: Förtelmes főnökök 1-2., Családi üzelmek, Anyák napja, Exférj újratöltve


Forrás: Tina és Amy humorérzékét mindenki jól ismeri, a két színésznő pedig nem csak a képernyőn jó páros, de a valóságban is legjobb barátnők.

Közös filmjeik: Bajos csajok, Az év embere, Borvidék, Lánytesók, Anchorman 2, Bébi mama, Martin & Orloff
Forrás: A két színész előszeretettel dolgozik együtt, és erre legutóbb épp 2019-ben kerítettek sort, amikor egy közel 20 éves film folytatása készült el.

Közös filmjeik: A sebezhetetlen, Üveg, Die Hard, Ponyvaregény, Haláli fegyver
Forrás:

A két komikusnak még csak próbálkozni sem kell azért, hogy valósnak tűnjön barátságuk a képernyőn, hiszen egyébként is nagyon jóban vannak egymással.

Közös filmjeik: Paul, Haláli hullák hajnala, Tintin kalandjai, Mészárszék rulez, Világvége, Jégkorszak 4., Vaskabátok, Grindhouse, Doboztrollok


Forrás:

Leo és Kate barátsága a bizonyíték arra, hogy Hollywoodban nem csak szerelem szövődhet két főszereplő színész között. Ők is találtak lehetőséget arra, hogy a Titanic után közösen dolgozhassanak!

Közös filmjeik: Titanic, A szabadság útjai


Forrás:

A 80-as és 90-es évek nagy sztárjai közé tartozott Julia Roberts és Richard Gere is. Olyannyira szerették őket a nézők, hogy a készítők több alkalommal tették meg őket főszereplővé.

Közös filmjeik: Micsoda nő!, Oltári nő