Galéria

A 6 legintelligensebb csillagjegy

Forrás:

A leggyorsabb gondolkodó vagy, csak úgy szívod magadba a tudást. A humorérzéked kitűnő, ez is az intelligenciád jele. Könnyen találsz új barátokat, fejlett a beszélőkéd és hihetetlenül jól tudsz következtetni is.

 


Forrás:

Ha nincs megoldás egy adott problémára, ő akkor is kitalál valamit, ugyanis megoldja a megoldhatatlant. Folyamatosan töri a fejét valamin és alkot. Nagyon sokat kérdeznek, hiszen imádják elmélyíteni a tudásukat.

 


Forrás:

Lényegében lehetetlen téged átverni, annyira erős vagy mentálisan, jól olvasol az emberekben. Az érzékeiddel rengeteg információt be tudsz gyűjteni, amiket könnyen meg is fejtesz. 

 


Forrás:

Módszeres, precíz és nagyon szervezett a gondolkodásod, emiatt okosabbnál okosabb döntéseket hozol. Nem vagy impulzív, hiszen mindig tisztán látod a célodat és alternatív megoldásokkal éred el őket. Életed végéig tanulni fogsz, hiszen imádod élesíteni az elmédet.

 


Forrás:

Mindent átszűrsz az gayadban, nem esik nehezedre távolról szemlélni a problémát. Kiegyensúlyozott, nyugodt vagy, szeretsz új dolgokat létrehozni. Alternatív nézőpontokat keresel.

 


Forrás:

Annyi ötleted van, hogy nem is tudod, melyikkel lenne érdemes többet foglalkoznod. Érzékeny vagy a környezetedre, azonnal kiszimatolod még a legapróbb változásokat is. A megérzéseidben pedig 100 százalékban megbízhatsz.