Galéria

Mi lett a Lost – Eltűnve sorozat sztárjaival?

Forrás:

A Dr. Jack Shephard karakterét alakító színész a sorozat után lehetőséget kapott pár filmben, köztük a Z világháborúban, azonban 2015 óta egyetlen szerepben sem lehetett látni.


Forrás:

Kétségkívül a Kate Austin karakterét alakító színésznő járt a legjobban, aki nem csupán A hobbit című filmekben kapott szerepet, de bizony a Marvel-univerzumba is betört a Darázs szerepének köszönhetően. És jelenleg is több produkción dolgozik.


Forrás:

Mindenki kedvenc Hugoja a sorozat után az Így jártam anyátokkal című szériában is lehetőséged kapott, illetve a Maggie, az Egyszer volt, hol nem volt, a Kaliforgia és a Hawaii Five-O-ban is látható volt.


Forrás:

A szexis Sawyer egy perc alatt az ujja köré csavarta a női nézőket, a sikere pedig a sorozat vége után is kitartott. A Mission: Impossible című film mellett, az Intelligence: A jövő ügynöke, a Kolónia és a Yellowstone című sorozatokban is megmutatta magát.


Forrás:

Valószínűleg pályafutásának eddigi csúcsa volt a Lost, ugyanis azóta csak kisebb szerepek találták meg, jelenleg a Miseu Ma, Boksooui Yeoshin című sorozatban játszik.


Forrás:

A szerencsésebbek táborát gyarapítja Daniel, aki a Korra legendája, a Hawaii Five-O, a Doktor Murphy, a Flack és a She-Ra és a lázadó hercegnők című sorozatok mellett többek között a A beavatott-filmsorozatban is szerepet kapott. 


Forrás:

Az iraki katona, Sayid is sok nő nagy álma volt akkoriban, azóta a Nyolcadik érzék, az Instinct, valamint a Once Upon a Time in Wonderland sorozatokban volt látható, Az elmúlt egy évben azonban nem sok hír van felőle.


Forrás:

Talán kevés annyira megosztó karakter volt a szériában, mint John Locke. Az őt alakító színész is inkább a sorozatoknál maradt, abban viszont szépen rávert a többiekre: Park Sugárút 666, Éghasadás, Gang Related, A kör bezárul, Secrets and Lies, Feketelista, Castle Rock, Hawaii Five-O, Emergence, hogy csak párat említsünk az elmúlt évek terméseiből.