Galéria

A lelkitársak, akikkel életed során találkozol

Forrás: A lelkitárs nem mindig jelent egyet a szerelemmel és a párkapcsolattal. Sok esetben a lelkitársad az a személy, akit a legjobb barátodnak tartasz. Ő az első a listán: a személy, akit még fiatal korodban ismertél, és akivel mindent elmondtatok egymásnak. A legjobb barátod, akivel magától értetődő volt, hogy együtt töltitek a szabadidőtöket, és aki nagyon fontos szerepet töltött be az életedben. Ha még mindig melletted van, szerencsésnek mondhatod magad, mert az emberek többsége az idő előrehaladtával elveszíti ezt a lelkitársat.
Forrás: Ez a lelkitárs őszinte, romantikus szerelem képében jelenik meg az életedben. Ez többnyire az első párod; valaki, akiben úgy érzed, megbízhatsz, és akivel őszintén jól érzed magad. Ez a szerelem nem instant alakul ki, hanem szép lassan, ahogy megismeritek egymást (akár kezdetben barátként). De hiába gondolod úgy, ennek ellenére sem marad melletted örökre. Mivel leginkább nagyon fiatal korban lép az életedbe, így ez a szerelem segít megtanulni, hogy mi fontos számodra egy kapcsolatban, és mi az, amire meg kell tanulnod odafigyelni a boldogságod érdekében.
Forrás: Ez a lelkitárs hirtelen lép be az életedbe. Mindent felkavar körülötted, folyamatosan kihívások elé állít, és a teljes világnézetedet átformálja. Pontosan meg tudod mondani, milyen voltál előtte, és ki lettél utána, mert a két személy már nem marad ugyanaz. Ő az az ember, aki nem feltétlenül szerelem formájában érkezik, de az esetek többségében azért mégis így van. Amikor pedig kilép az életedből, úgy érzed magad, mintha egy hatalmas viharon lennél túl, amiből nem egyszerű felgyógyulni. De sikerülni fog, és ez a kapcsolat segít neked elindulni a változás útján.
Forrás: Érdekes, de ez a lelkitárs csak nagyon rövid időre szól. Ez az a személy, akit megismersz egy házibuliban, vagy egy repülőúton, és rögtön tudod, hogy ugyanolyanok vagytok. Alig pár perce beszélgettek, de máris egymásra hangolódtatok, és biztos vagy benne, hogy ha egymás közelében élnétek, legjobb barátok lehetnétek. Mintha ismernétek egymást, pedig sosem találkoztatok korábban. Ezek az emberek csak rövid ideig vannak jelen, és utána tovább is állnak, de mindig egy olyan tanulsággal szolgálnak, amit akkor épp hallanod kellett.
Forrás: És ezzel eljutottunk az ötödik lelkitársadhoz. Benne megvan mindaz, amit keresel. A barátság, a mély kötődés, a közös érdeklődési kör és a közös tervek. Kell, hogy a korábbi lelkitársaiddal tapasztalatokat szerezz, hogy amikor ezt az embert megismered, már készen állj egy igaz kapcsolatra. Amikor találkoztok, rögtön tudni fogod, hogy ő az, akit eddig kerestél, és ez az érzés sosem múlik el.