Galéria

Adunk pár tippet: Így keltsd életre a '80-as évek stílusát

Forrás: Whitney Houston volt a '80-as évek egyik legnagyobb zenei csillaga, és semmiben sem különbözött ez a fajta reflektorfény a maitól. Ő ugyanis legtöbbször a színpadról diktálta a divatot.
Forrás: Madonnának sem kellett a szomszédba mennie egy kis divattippért, egykori stílusából pedig ma is szívesen inspirálódnak a divatházak. A sok-sok kiegészítős, fűzős, toppos összeállításai mellett pedig egy egész különleges fotóra bukkantunk, a képen látható szettjét pedig egyenesen imádjuk!
Forrás: Ma már tuti ott van a legegyszerűbb szettek táborában ez az összeállítás, ám a '80-as években szinte Tina Turner volt az első, aki bátran és határozottan élt a bőr darabok adta lehetőségekkel. Olyan otthonosan mozgott ezekben a szettekben, hogy ma is leginkább így emlékszünk a rock nagyasszonyára.
Forrás: Cindy Lauper maga volt a két lábon járó '80-as évek, a punk stílusban is erősen taroló énekesnő megjelenései közt talán ezt nevezhetjük az egyik legvisszafogottabb választásnak. A feltűnő ékszerek szinte már védjegyéve váltak az évek során.
Forrás: Janet Jackson megjelenése még ma is tuti választás lenne. Szerencsére nem is olyan nehéz beszerezned a hozzávaló darabokat sem.
Forrás: Naomi Campbell nem csak a kifutókon számított trendinek, hanem a való életben is. A gyönyörű modell szűkre szabott felsőrészének pedig számos kistestvérét fellelheted napjainak választékai közt.
Forrás: Brooke Shields bájos stílusa a hétköznapokban is megmutatkozott. Ez az 1988-as megjelenése pedig ma is ugyanúgy megállná a helyét!
Forrás: Jane Fonda nem csak tornadresszben diktálta a divatot, hanem a hétköznapokban is. Mint láthatod, akár az övedet is feltuningolhatod pár apró kiegészítővel úgy, hogy közben megjelenésed nem veszít egy kicsit sem eleganciájából.
Forrás: Heather Locklearról kevesen tudják, hogy a nagy sikerű Melrose Place előtt edzős videókban szerepelt, és Jane Fondához hasonlóan a legszínesebb torna szettekben mozgatta meg amerikaiak millióit a négy fal között. Visszatérve pedig egy vastag övet mindenképpen szerezz majd be idén, ugyanis nagyon sokféle ruhadarabbal kombinálható.
Forrás: Julia Roberts elég jól összekombinálta ezt az outfittet, ami már-már annyira különleges, hogy fel is veheted a kihagyhatatlan ötletek listájára!