Galéria

Sztárok, akik a képernyőn testvéreket alakítottak, a valóságban viszont együtt jártak

Forrás: Az Everwood című sorozatban Chris és Emily testvérpárt játszottak, ekkor találkoztak egymással először. Hamar rájöttek, hogy forr közöttük a levegő, és egészen három évig voltak együtt. Ez idő alatt viszont sok beszólást kaptak, mert a sorozatban továbbra is testvérpárt játszottak, és a nézők furcsának találták ezt a felállást.
Forrás: Ki ne emlékezne a LOST mostohatesóira? A sorozatban bár vitatkoztak egymással, azért mégis jó kapcsolatuk volt, a valóságban pedig még annál is közelebb álltak egymáshoz. 2006 és 2007 között együtt jártak, és gyakran jelentek meg kéz a kézben a vörös szőnyegen is. Amikor Ian Somerhalder eljegyezte Nikki Reedet, Maggie Grace elmondta, hogy még mindig nagyon jó barátok, és sosem volt közöttük harag a különválás miatt.
Forrás: A Vásott szülők testvérpárja nagyon egymásra talált a kamerák mögött. Lauran Graham és Peter Krause 2010-ben kezdtek el randizni, és azóta is nagyon boldogok együtt!
Forrás: A Dexter két sztárja között is szerelem szövődött a közös munkának köszönhetően! Olyannyira, hogy 2008-ban még össze is házasodtak, bár sajnos 2011-ben elváltak, és ez a szakítás a forgatókönyvre is hatással volt.
Forrás: Emily VanCamp másodszor is felkerült a listára. A Testvérek című sorozatban ugyanis megismerte, majd megszerette kollégáját, aki nem mellesleg a testvérét játszotta. A köztük lévő kémia olyan erős volt, hogy az írók kénytelenek voltak belecsempészni egy fordulatot a sztoriba, amiből kiderült, hogy mégsem tesók, így pedig szerelmi szál is szövődhetett a karakterek között - akárcsak a valóságban.
Forrás: Tudtad, hogy Jamie és Cersei gyerekei a valóságban egy párt alkottak? A Tomment alakító színész és a Myrcellát játszó színésznő ugyanis a forgatásokon annyira megkedvelték egymást, hogy rövidesen randizni kezdtek. Bár azt nem tudni, hogy még együtt vannak-e vagy sem, mindenesetre a rajongók akkor nagyon örültek a hírnek.
Forrás: A Jégi dicsőségünk című filmben Amy és Will testvérpárost alakítottak, annak ellenére, hogy a forgatások idején már a valóságban házasok voltak. Úgy gondolták, ennek ellenére is jól tudják hozni a karaktert, sőt, szerintük még vicces is volt így színészkedni.