Galéria

Sztárok, akik 40 év felett is mertek házasodni

Forrás: Életkor az esküvő idején: 54

Bruce Willis korábban Demi Moore-ral élt házasságban, válásuk után pedig egy darabig élvezte a szinglik életét. Amikor 2007-ben megismerte Emmát, az első randi nem volt tökéletes, és majdnem úgy alakult, hogy nem lesz második. De végül mégis találkoztak, rövidesen pedig annyira szerelmesek lettek, hogy két évvel később már egybekeltek!
Forrás:

Életkor az esküvő idején: 47

Valójában Dwayne és szerelme 2007 óta ismerik és szeretik egymást, de a színésznek 12 évre volt szüksége ahhoz, hogy feltegye végre a nagy kérdést. Tavaly végül összeházasodtak!


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 42

Három évvel az eljegyzésük után tartották meg esküvőjüket, 2009-ben, rögtön két nagy lagzi keretein belül. Azt viszont azóta sem árulták el, pontosan hogy ismerkedtek meg egymással.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 55

John Stamos valójában már túl volt egy váláson, majd 13 évig volt szingli (kisebb-nagyobb megszakításokkal), mikor végre megismerte Caitlint. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy összeházasodjanak, azóta pedig első gyerekük is megszületett.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 58

Hugh Granték számára nem az esküvő volt az elsődleges, annak ellenére, hogy hat éve randizgattak, és három gyerekük is volt már, mielőtt végül egybekeltek volna. A színész egy darabig híres volt arról, hogy nehezen tud megállapodni, többször is szakítottak kedvesével, de két éve hivatalosan is elhatározta magát Anna mellett.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 52

Hollywood agglegényeként emlegették George Clooneyt, aki évekkel ezelőtt még úgy gondolta, nemhogy gyerekeket nem fog vállalni, de a házasság sem neki való. Aztán megismerte Amalt, nem egészen egy év randizgatás után egybekeltek, és azóta két gyerekük is született.


Forrás: Életkor az esküvő idején: 41

Amy Adams 41 éves múlt, amikor végre összeházasodtak szerelmével, Darrennel. Érdekesség, hogy valójában ekkor már 8 éve éltek jegyességben, de az esküvőt folyamatosan húzták-halasztották. Úgy tűnik, szerintük van, amire megéri várni!
Forrás:

Életkor az esküvő idején: 43

Tudtad, hogy Julianne Moore és férje még 1997-ben találkoztak először? 2003-ban, a színésznő 43. szülinapja környékén házasodtak össze, és ennek már 17 éve, de még mindig nagyon boldogok együtt!


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 54

Alec valójában már volt házas, méghozzá a gyönyörű Kim Basingerrel élt együtt. Azonban válásuk után egy darabig nem volt szerencsés a szerelemben, viszont amikor megismerte Hilariát, nem volt szüksége gondolkodási időre. Egy évvel később már feleségül is vette, most pedig úton van ötödik közös gyermekük.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 69

A 90-es évek romantikus főhőse kétszer vált el, mielőtt megismerte Alejandrát. Mivel már lassan a 70-be lépett át, valószínűleg nem számított rá, hogy még egyszer bekopog a szerelem az ajtaján, ráadásul ismét oltár elé vonul. Pedig így lett! 69 évesen vette feleségül nejét, nemsokára pedig második gyermekük is megszületik.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 41 és 43

Mielőtt Rachel Weisz összejött volna Daniel Craiggel, Darren Aronofsky rendezővel járt együtt 8 évig (igen, ő Jennifer Lawrence exe is). 2010-ben mentek szét, egy közös gyermek után, és még abban az évben randizgatni kezdett a 007-es ügynökkel. Az esküvővel sem vártak sokat, kicsivel több, mint egy év után férj és feleségként léptek nyilvánosság elé.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 40

Vince Vaughn felesége, Kyla ki nem állhatja a reflektorfényt, és eddig alig néhány alkalommal volt hajlandó megjelenni férje oldalán a kamerák előtt. Mégis, a színész képes volt levenni őt a lábáról, és úgy döntött, ad esélyt a kapcsolatuknak. Jól tette, mert lassan 10. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 40

Jessica és férje sem siették el az esküvőt, annak ellenére, hogy 2012-ben már együtt jártak. Egészen 2017-ig kitolták a dátumot, a színésznő 40. születésnapja utánra. 


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 42

Cameron Diaz azt vallja, hogy mindennek eljön az ideje, és semmit sem kell siettetni. Jól bizonyítja ezt a tény, hogy menyasszony a 42. életévében lett. Viszont ekkor már egészen gyors tempóra kapcsoltak szerelmével, hiszen 10 hónap elég volt nekik ahhoz, hogy rájöjjenek, együtt akarják leélni az életüket. Decemberben pedig megérkezett a hír, miszerint első közös gyermekük is világra jött.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 56

Mindketten már az 50-es éveikben jártak, amikor egy vakrandi keretein belül bemutatták őket egymásnak. Barbra elmondása szerint elsütött egy poént a színész hajáról, amivel rögtön le is vette őt a lábáról. 1998-ban, a színésznő 56 születésnapja környékén keltek egybe, és azóta is egy párt alkotnak.


Forrás:

Életkor az esküvő idején: 68 és 45

Valójában még 2002-ben jöttek össze, és egészen 7 évet várnia kellett a színésznőnek arra, hogy menyasszony legyen belőle. Harrison Ford 2009-ben Valentin-napon jegyezte el szerelmét, egy évvel később, amikor a színész már 68 is elmúlt, végül összeházasodtak. 

Valószínűleg Harrison Ford azért sem akarta elkapkodni a dolgot, mert ezt megelőzően kétszer is elvált, és már nem igazán hitte, hogy harmadszor is megnősülne.