Galéria

Fényvédő krémek 2020-ra

Forrás:

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Shaka Spray SPF50+  200 ml  7899 Ft

A gyerekek bőrére kizárólag a fizikai fényszűrő ajánlott, melynek hatóanyaga a cink-oxid és a titán-dioxid. Ezt a típusú napvédőt szívja magába a bőr, csupán védelmi réteget képez és így veri vissza az UV-sugarakat. Az illatanyagmentes, vízálló, nem allergizáló formula a legjobb. A kicsik bőrét érdemes 2-3 óránként újra bekenni, főleg azokon a részeken, melyek teljesen ki vannak téve a napsugárzásnak. A füleket se hagyjuk ki!

Gyógyszertárakban kapható

larocheposay.hu


Forrás:

Eucerin Sun Allergy Protect napallergia elleni krém-gél  5990 Ft

Ha már az első tavaszi napsütésnél piros, viszkető foltok jelennek meg a bőrödön, akkor valószínűleg napallergiád van. Fontos, hogy nem szabad bármilyen napvédővel próbálkozni, mert lehet, hogy éppen az a fényvédő váltja ki az allergiás reakciót. Az Eucerin kimondottan erre a problémára is megoldást talált egy krém-gél formájában, ami nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, és nyugtatja, támogatja annak regenerációját.

Gyógyszertárakban kapható

eucerin.hu


Forrás:

Uriage Bariésun Spot krém pigmentfoltok ellen SPF50 4999 Ft

A sötét foltok megjelenése a bőrön nemcsak az idősebb korosztályt érinti. A sok napozás is kiválthat olyan reakciót, amitől a foltok kialakulnak. Az extra erős fényvédő segít megelőzni a foltocskák kialakulását, és ha már van, akkor halványítja azokat.

Gyógyszertárakban kapható

uriage.com


Forrás:

Nivea Sun Protect&Dry Touch napozó krém-zselé FF30 175 ml 4599 Ft

Az idén 109 éves márka tud valamit, ha a mai napig töretlen és kedvelt a napimádók körében. A szokásos klasszikus illat, és az extra vízállóság mellé még biológiailag lebontható kiszerelést is kapott, hogy ne csak a bőrünket, de a lakóhelyünket is tudatosan óvjuk.

Drogériákban kapható

nivea.hu


Forrás:

Lancaster Sun Sport hűsítő láthatatlan fényvédő permet 200 ml  SPF 15 11 690 Ft

Ha világosbarna bőrszínnel rendelkezel, sötétbarna vagy fekete hajjal, ráadásul gyorsan barnulsz úgy, hogy nem égsz le, akkor ezt az alacsony faktorszámú fényvédőt simán használhatod. Az elővigyázatosság itt is nagyon fontos, a napégést elkerülheted a bőr kétóránkénti átfújásával.

Müller, Douglas, Marionnaud Parfümériák

www.lovebrands.hu


Forrás:

Nuskin Sungright  SPF35 26 Euro

Szintén egy közepes erősségű napvédő azoknak, akik alig várják már, hogy napbarnított bőrrel, világos színű futó felsőben róják a kilométereket kedvenc futóterepükön. A márkáról annyit, hogy multi-level-marketing módszerrel értékesítik, ha tehát szeretnéd kipróbálni valamelyik terméket, mert már sok jót hallottál róla, akkor azt csak online vagy a tanácsadókon keresztül rendelheted meg.

nuskin.com