Galéria

Élet Westeroson túl: ezekben a filmekben és sorozatokban láthatjuk a Trónok harca-színészeket legközelebb

Forrás:

A Trónok harca fináléja után alig néhány héttel a most 23 éves (de máris friss házas) Sophie másodszor is felbukkan Jean Grey szerepében, ezúttal az X-Men szuperhős-franchise legújabb részében, a Sötét főnixben (magyarországi bemutató: június 6). Emellett már leforgatott egy Broken Soldier című filmet, amelyben egy PTSD-ben szenvedő háborús veterán összebarátkozik egy tinilánnyal.


Forrás:

Lena a Trónok harca mellett mindvégig igen sokat forgatott; márciustól itthon is láthatjuk a Családi bunyó című vígjátékban, a következő filmje pedig a The Flood (Az áradás) lesz, amelyben a brit bevándorlási hivatal egy alkalmazottját alakítja, a főnökét pedig nem kisebb személyiség, mint Iain Glen (Jorah Mormont).


Forrás:

Maisie sorozatbeli „nővéréhez” hasonlóan X-Men szuperhőst játszik: ő Rahne Sinclair, más néven Wolfsbane az Új Mutánsokban, aminek a bemutatóját sajnos 2020-ra halasztották. Emellett egy másik, képregényből készült film, a The Owners főszerepét is alakítja majd, amely a 90-es évek Angliájában játszódik. És azt sem hallgathatjuk el, hogy a nyáron állítólag zsűritagként bukkan fel a RuPaul’s Drag Race UK című tehetségkutató realityben, amelyben a jövő drag queen (nőimitátor) szupersztárját keresik.


Forrás:

Egy teljesen másfajta kosztümös film vár Emiliára: egy költőnőt, Elizabeth Barrett Browningot alakítja majd a Let Me Count the Ways című, a 19. századi Londonban játszódó drámában. Már befejezte az Above Suspicion című filmet, amely az első FBI-ügynökről szól, akit elítéltek gyilkosságért. És megcsillogtatja a romantikus színésznői oldalát a Last Christmas című karácsonyi romcomban, amelyben Emma Thompson is felbukkan. Sajnos nem tudunk arról, hogy a platinaszőke parókák tovább kísérnék Emiliát.


Forrás:

Liam is leteszi a páncélzatát, hogy egy ebolavírusról szóló minisorozatban, a The Hot Zone-ban játsszon, amely a National Geographic csatornán lesz látható először. Továbbá egy videójátékhoz, a Squadron 42-höz is adja a hangját Gary Oldman, Mark Hamill, Mark Strong és Ben Mendelsohn társaságában.


Forrás:

Nyolc évadnyi megingathatatlan Dany-szolgálat után végre komoly szuperhősszerepet kap Iain: magát Batmant alakítja a Titánok című tévésorozatban, valamint felbukkan a már említett The Floodban Lena Headey-vel együtt.


Forrás:

A Kisujj karaktere mellett már eddig is több filmben és sorozatban láthattuk Aidant (utoljára a Bohém rapszódiában). Most éppen A kém, aki bejött a hidegről című John Le Carré-regény minisorozat-adaptációjára készül, illetve éppen a Those Who Wish Me Dead című krimit forgatja Angelina Jolie és Nicholas Hoult oldalán. Reméljük, ő a gyilkos.


Forrás: Gwendoline sem unatkozik: tovább játssza Captain Phasmát a Star Wars-sagában, valamint felbukkan a The Friend című drámában, amelyben Dakota Johnson haldokló karaktere mellett játszik egy mellékszerepet. Ezen felül a közeljövőben egy David Copperfield életéről szóló drámában is játszik majd.
Forrás:

Már el is feledkezdtünk szegény Robb Starkról, de Richard amúgy is új utakra indult a Vörös Nász után: hamarosan láthatjuk az 1917 című Sam Mendes-alkotásban Benedict Cumberbatch és Mark Strong oldalán, illetve a Rocketman címet viselő, Elton John életéről szóló filmben a címszereplő szeretőjét alakítja.


Forrás:

A nyáron itthon is bemutatják az Angry Birds 2-t, amelyhez Peter is adta a hangját – kár, hogy vélhetőleg szinkronizálva adják a mozik. Közben Peter két szerepre is készül: az egyik a The Thicket című aranyláz-korabeli krimi, amelyben egy fejvadászt alakít majd, a másik a The Dwarf beszédes címet viselő középkori kosztümös sztori.


Forrás:

Május 30-tól játsszák nálunk a mozik a Dominó című dán krimit Brian de Palma rendezésében A főszerepben Nikolaj mellett, aki dán, maga Melisandre tündököl, jobban mondva Carice van Houten, aki holland. Nikolaj nem fogy ki a thrillerekből: most forgatta le a szintén dán produkcióban készült Suicide Tourist-ot, amelyben ő a főhős nyomozó és épp készül a Notat című, a 2015-ös koppenhágai lövöldözést feldolgozó filmje is.


Forrás:

A szépséges tolmácsnő szerepéből egyenesen egy Négy esküvő és egy temetés-remake-be ugrik fejest Nathalie, amely tévésorozat formájában debütál majd nyáron a Hulu című netes streaming csatornán.


Forrás:

A tévésorozat kitalálói sem vesztegetik a drága idejüket: ők rendezik a következő Star Wars-trilógiát, amelyből legkorábban 2022-ben láthatunk valamit. A részletek még homályosak, de a rajongók máris buzgón találgatják, miféle bőröket fognak lehúzni a franchise-ról.