Galéria

4 otthoni spa-rituálé, amit neked is ki kéne próbálnod

Forrás:

1# A hétvégi-spa napon 10-15 percet sétálok mezítláb a fűben, ha jobb az idő. Most, hogy már valamivel melegebb van, egyre többször megtehetem majd.


Forrás:

2# Test hidratáló rituálé: beszereztem egy exkluzívabb testápoló termékcsaládot, mely rizstejből és cseresznyevirágból készült testradírt, habfürdőt, ápoló tusfürdő olajat, mélyhidratáló testápolót, és testpermetet tartalmaz. Ezeket rituálészerűen kezdtem el használni heti egy alkalommal, mert erre van egyelőre időm és türelmem. Fő a fokozatosság!


Forrás:

3# Zene terápia: egyik este filmnézés helyett inkább beteszek egy jazz lemezt, gyújtok néhány gyertyát, és leülök egy csésze tea, vagy egy pohár bor társaságában a kanapéra. Pihenek és nem gondolok semmi megterhelőre.


Forrás:

4# Törődés a hajamnak: egy gyulladás miatt nemrég egy kisebb területen kihullott a hajam. A spa-napomon külön figyelmet fordítok a hajmosásra, mindig használok egy kiadós pakolást, és gyengéden átmasszírozom a kényes területet. Ha kicsit javul a helyzet, fogok venni egy hajbeszárítás bérletet az egyik fodrászatba, ahol bármikor belövik a sérómat, ha épp nincs kedvem magamnak megcsinálni.