Galéria

Ezekkel az eszközökkel gyerekjáték a stresszoldás

Forrás: Bármilyen pipa is legyél, képtelenség, hogy ne lágyuljon meg a szíved abban a pillanatban, hogy ránézel erre a tüneményre! De, ha ez önmagában valamiért mégsem lenne rád elég hatással, jöhet a klasszikus funkciója: a k a folyamatos szorításnak köszönhetően tényleg oldódik a feszültség. 

Lámás streszlabda

20%-os kedvezményes kupon
Forrás: Amikor tetőzik a dühöd, a legjobb, ha jó hangosan meghallgatod a kedvenc power songodat. Te tudod, hogy mi válik be neked igazán, ilyenkor jobban esik valami zúzós, ami segít megszabadulni a rossz érzésektől, vagy épp, hogy a nyugtató dallamok hallatán leszel újra békés. Bárhogy is legyen, adj rá kakaót! 

JBL Partybox

15% kedvezmény 
Forrás: Bár ez a tipp egy kicsit időigényesebb, már az első perctől kezdve érezni fogod a hatását. Már az ókori görögök is ismerték a menta jótékony hatásait: nem csak a légútak hatalmas barátja, de idegnyugtató erővel is bír! 

Parajdi mentás fürdősó

20% kedvezmény 

Forrás: Az illatok elképesztő hatással tudnak lenni az emberi elmére. Pár cseppnyi illóolaj a párologtatóba, néhány mély levegő és a stressz szinte ismeretlen fogalomnak tűnik! 

Paranom illóolaj 

20% kedvezmény