Galéria

Sztárok, akik nem fehérben vonultak oltár elé

Forrás: Az énekesnő 2002-ben ment hozzá Gavin Rossdale-hez, és bár azóta már elváltak, abban egyetértenek, hogy az esküvő mesés volt. Ráadásul nem hétköznapi! Gwen ugyanis a hófehér színre szigorúan nemet mondott, és inkább egy rózsaszín, ombre hatású ruhában vonult az oltár elé.
Forrás: Az Agymenők színésznője is hasonlóképp tett, amikor 2013-ban hozzáment első férjéhez. A megszokott fehér helyett ő a rózsaszín mellett döntött, és egy Vera Wang által tervezett menyasszonyi ruhát viselt a nagy napján.
Forrás: Kristen Bell és Dax Shepard 2014-ben keltek egybe a városházán, menyasszonyi ruha nélkül. A színésznő egy egyszerű fekete ruhát vett fel, hogy megmutassa, a házasság nem ezeken a dolgokon múlik.
Forrás: A gyönyörű színésznő két éve házasodott meg, saját kertjében, az esküvőt pedig inkább visszafogottnak tervezték. Épp ezért nem fehér, hanem rózsaszín menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon!
Forrás: Talán téged sem ér meglepetésként, hogy Kat Von D nem fehérben vonult oltár elé. 2018-ban ment hozzá szerelméhez, és az eseményre egy vörös színű menyasszonyi ruhát választott. A dekor szintén piros és magenta rózsaszín volt, hogy tökéletesen passzoljon szettjéhez.
Forrás: Cara Delevingne testvére, a szintén modell Poppy két esküvőt is tartott, a másodikra pedig már nem a hófehér ruhát választotta. Inkább a kék színvilág mellett tette le a voksát, amit különféle virágokkal dobtak fel. Ez ám a tavaszi hangulat!
Forrás: A népszerű színésznő 2003-ban egy lila Prada ruhában ment férjhez, és egy pillanatig sem bánta meg, hogy nem fehéret választott. Az esküvőn egyébként nem csak ő viselt a hagyományoktól eltérő darabot, hiszen férje egy talpig fehér, lila nyakkendős öltözékben várta az oltárnál.
Forrás: A Négyen egy gatyában színésznője 2012-ben egy tó mellett ment hozzá szerelméhez. És hogy a részletek se legyenek tradicionálisak, egy sárga ruha mellett döntött.