Galéria

10 dolog, ami egyetlen nő otthonából sem hiányozhat - A JOY-Napokon most megvásárolhatod őket

Forrás: Egy jól megválasztott szőnyeg egészen meghatározó a szoba szempontjából, épp ezért érdemes beruházni egy csinos darabra. A JOY-Napok alatt most a Bonaminál 20% kedvezménnyel lehet tiéd például a képen látható szépség is!
Forrás: Egy ponton túl már igényelni kezdjük a kifejezetten minőségi, finom kávét, amihez elengedhetetlen egy hasonlóan jó állapotú kávéfőző is. Az eMAG-on most 20% kedvezmény jár a megjelölt Philips termékekre, így többek között erre a kávéfőzőre is.
Forrás: Legalább egy olyan dekortárgynak lennie kell a lakásodban, amire jól esik ránézni. Ez lehet akár egy mesés ezüst váza is, amit most a DODO Home-nál 20%-os kedvezménnyel tudsz megvásárolni.
Forrás: Fontos, hogy minden nap elegendő vizet fogyassz, de sokan megfeledkeznek róla. Hogy ennek véget vess, ideje beszerezned egy kulacsot, ami folyamatosan nálad lehet, hogy emlékeztessen az ivásra. Például ezek a csajos darabok a Butlersnél 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.
Forrás: A hajformázó készülékekről sem feledkeztünk meg! Akár hajvasaló, akár göndörítő vagy hajszárító, ezek esetében messze nem mindegy, milyen minőséget veszel. Az Euronicsnál most a BaByliss termékekre 20% kedvezményt adnak a JOY-Napok idején!
Forrás: A főzés is sokkal kellemesebb, ha megfelelő eszközök állnak rendelkezésedre. Ezért fontos, hogy előbb-utóbb beruházz néhány szuper konyhai eszközre. Az eMAG-on 20%-kal olcsóbban veheted meg például ezt a Tefal készletet is!
Forrás: Ha lazítanál, relaxálnál, vagy szimplán csak vendégeket vársz, egy illatgyertyával megalapozhatod a hangulatot. Most pedig a Butlersnél 20%-os kedvezménnyel veheted meg például ezeket.
Forrás: Ha te sem szeretsz sokat takarítani, olyan eszközökre van szükséged, amelyek hatékonyak, és segítenek gyorsan, alaposan kitakarítani. Egy hatékony porszívó ebből a szempontból elengedhetetlen! A Philips webshopjában most 20% kedvezményt biztosít, amit ráadásul az akciós termékekre is beválthatsz.
Forrás: Mindenki szekrényébe kell egy olyan ruha, amit bárhová, bármikor fel lehet venni, és magabiztossá válsz a viselése során. Mit szólnál például ehhez a Süel ruhához, amit 20%-kal olcsóbban megvehetsz a JOY-Napok alatt?
Forrás: A sminkes pult pedig alap, amiről a remek termékek sem hiányozhatnak. Ha bővítenéd a gyűjteményed, irány a Rossmann oldala, hiszen többek között a képen látható márkákra is beválthatod a különböző kedvezményeket!