1
/
17
forrás: unsplash
Pörkölt
A pörkölteket és leveseket átlagosan 2-3 hónapig szabad lefagyasztva tárolni, ezen túl már a minőségük romlik, és sajnos a baktériumok is könnyebben szaporodnak el bennük.
A pörkölteket és leveseket átlagosan 2-3 hónapig szabad lefagyasztva tárolni, ezen túl már a minőségük romlik, és sajnos a baktériumok is könnyebben szaporodnak el bennük.
Divat
2024. április 18.
Életmód
2024. április 18.
5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket
A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!
Green Stiletto
2024. április 18.