Galéria

5+1 szuper testápoló, amit kedvezményesen tudsz megvenni a JOY-napokon

Forrás: Ha száraz bőrű vagy, akkor gazdagabb krémre van szükséged. Erre tökéletes választás a Love Beauty and Planet kókuszos testápolója, amelyhez 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá a JOY-napok DIGITAL SPECIAL-on a Rossmann Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. május 13. és 18. között.

Love Beauty and Planet kókuszos testápoló
Forrás: Akik nemcsak szép, hanem egyenletes bőrre is vágynak, azoknak érdemes beszerezni egy muru vajas és rózsakivonatot tartalmazó bőrradírt, amely megszabadít az elhalt hámsejtektől. Ráadásul a JOY-napok Digital Special alatt 25% kedvezménnyel tudod megvenni! Érvényes csak a Rossmann Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. május 13. és 18. között.
További részletek a JOY magazinban találhatóak.

Love Beauty and Planet testradír
Forrás: A finom Tokaji bor esszencia feltölti és vitalizálja a bőrt. Holnaptól pedig 20–50% kedvezmény vár a www.helia-d.hu webshopon megjelölt Helia-D termékekre.  Érvényes 2020. május 14. és 17. valamint június 22. és 28. között.
További részletek a JOY magazinban találhatóak.

Helia-D tápláló testápoló tokaji bor kivonattal
Forrás: Ha nem szereted a lassan beszívódó, zsírosabb krémeket, akkor mindenképp szerezd be a BABA zabkivonatot tartalmazó hidratáló testápolóját. A mai naptól 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá a Rossmann Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. május 13. és 18.között.
További részletek a JOY magazinban találhatóak.

Baba mélyhidratáló testápoló
Forrás: Manapság már egyre többen figyelnek arra, hogy az általuk használt termék állatkísérlet-mentes és vegán legyen. A Love Beauty and Planet termékei között, így azok is megtalálják a tökéletes testápolót, akiknek ez a legfontosabb szempont. A JOY-napok Digital Special alatt egyébként 25% kedvezménnyel tudod megvenni! Érvényes csak a Rossmann Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig, 2020. május 13. és 18. között.
További részletek a JOY magazinban találhatóak.

Love Beauty and Planet shea vajas testápoló
Forrás: Szolárium helyett próbáld ki a NIVEA új önbarnítós testápolóját, amellyel egyenletes, bronzos bőrszínt varázsolhatsz magadnak. A mai naptól 25% kedvezmény van a NIVEA flakonos testápolókra. Érvényes csak a Rossmann Online Drogériájában és mobilapplikáción keresztül a készlet erejéig,
2020. május 13. és 18. között
További részletek a JOY magazinban találhatóak.

Nivea Firming and Bronze testápoló