Galéria

A történelem legnagyobb zenészbalhéi

Forrás:

Vannak, akik egyszerűen nem jönnek ki jól a sógorukkal. Beyoncé nővérével, Solange-al is ez a helyzet. Az énekesnő a 2014-es Met Gálán, egy liftben verekedett össze Jay-Z-vel, amit a videókameráknak köszönhetően az egész világ végignézhetett. Mivel hang nem volt a videóban, nem tudni, hogy a két sztár min veszhetett össze annyira, hogy fizikailag is egymásnak estek.

 

 


Forrás:

Mikor Sinead O’ Connor még csak feltörekvő zenész volt, Prince felismerte a benne rejlő tehetséget és a szárnyai alá szerette volna venni az énekesnőt. Ezt azonban O’Connor elutasította, de feldolgozta Prince számát, a Nothing Compares 2 U-t. Ezután a két zenész kapcsolata feszültté vált, egy alkalommal szóváltásba keveredtek, ami végül verekedésbe torkollott.

 

 


Forrás:

Kid Rock és Tommy Lee a 2007-es VMA gálán estek egymásnak, ezzel megzavarva Alicia Keys előadását. A két zenész Pamela Anderson miatt verekedett össze: Kid Rock-kal való válása után ugyanis a színésznő Tommy Lee-vel kezdett randizni. A két férfit végül a biztonságiaknak kellett kikísérniük, ráadásul videófelvétel örökítette meg a balhét.

 

 


Forrás:

A két rapper, Chris Brown és Drake Rihanna miatt keveredtek balhéba. Állítólag Brown egy 2000 dollárt érő pezsgőt küldött Drake-nek egy cetlivel, amin leírta, hogy még mindig kapcsolata van az énekesnővel. A történtek után egy manhattani klubban találkoztak össze, ahol egymásnak estek. Többen is csatlakoztak a verekedéshez, de senki nem sérült meg komolyabban.

 

 

 

 

 


Forrás:

Nem ritka, hogy egy zenekar tagjai kerülnek összetűzésbe egymással. A Rolling Stonesnál sem volt ez másként. Mick Jagger állítólag egy időben nagyon elszállt magától és mindig éreztette a banda többi tagjával, hogy ő a frontember. Egy alkalommal azt mondta a dobos Charlie Wattsnak: „Neked ez nem kéne, hogy számítson, te csak a dobosom vagy”. Charlie akkor nem szólt vissza, de később felkereste Jaggert a hotelszobájában, behúzott neki egyet, aztán nyugodtan elsétált.

 

 

 


Forrás: Carly Simon és Chrissie Hynde egy Joni Mitchell koncerten csaptak balhét. Hynde részeg volt és folyamatosan bekiabált, zavarta az előadást. Simon próbálta leállítani az énekesnőt, mire az megütötte őt. A két zenész verekedni kezdett és a földre kerültek, szét kellett őket választani.

 

 


Forrás:

50 Cent és Ja Rule sokáig versengtek egymással, de 50 Cent kissé túlzásba esett, amikor kiadott egy számot Ja Rule-ról „Your Life is on the Line” (Egy hajszálon múlik az életed)  címmel. A két rapper találkozott személyesen és veszekedni kezdett. Eleinte csak szavakkal dobálóztak, de nemsokára verekedni kezdtek, végül 50 Cent egy baseball ütővel is beszállt a harcba. A konfliktus mára már elült, de sosem lesznek legjobb barátok.

 

 


Forrás:

A két brit zenész 2005-ben balhézott össze egy zenei fesztiválon. A Libertines énekese, Doherty átment Borellék öltözőjébe, ahol eleinte csak beszélgettek. Pete hirtelen agresszívvá vált és erőteljesen lefejelte Johnnyt. Azt, hogy mi okozta kettejük konfliktusát, nem tudni.