Galéria

Sztárcsaládok karanténban

Forrás: J Lo és az egész családja is kiélvezi a TikTok-ot. Ők kihívások helyett valami újat találtak ki, egy közös táncos videóval mutatták meg magukat az appon. „Ilyen amikor az egész család beleegyezik, hogy csináljatok egy TikTok-ot”- írta JLo a videó mellé.

 


Forrás: A TikTok egyre népszerűbb, a karantén alatt sokan ütik el az időt az appal. Mariah Carey családja St. Patrick nap alkalmából teljesítette az egyik legfelkapottabb TikTok kihívást.

 



Forrás: Ha az apukád egy világhírű sportoló, nincs mese, neked is muszáj formában lenned! David Beckham Instagramon mutatta meg, hogy hogyan edz otthon legkisebb fiával Cruzzal.

 


Forrás: Neil Patrick Harris rendszeresen oszt meg videókat és képeket Instagramon a család otthoni életéről. Harris nem beállított videókat tesz fel, legutóbb megmutatta, hogy náluk is előfordul, hogy a gyerekek tanulás helyett, inkább tévézéssel foglalják le magukat…

Forrás: Mint sokan mások, Reese Witherspoon is karanténban ünnepelte a születésnapját. Ő szomorkodás helyett inkább kirándult egyet a családjával, és ha hinni lehet az Instagram posztjának, ez volt „élete egyik legjobb szülinapja”.

 

 


Forrás: Chrissy Teigen és John Legend most is megmutatták, hogy ők is csak egy átlagos család. A karanténban mind együtt tanulnak, zenélnek és főznek, a gyerekek pedig rosszalkodnak.


 


Forrás: Pink április elején jelentette be twitteren, hogy ő és hároméves kisfia is koronavírusos volt, de már átestek a betegségen és mindketten jól vannak. Az énekesnő most sütéssel tölti az idejét és sokat van a szabadban a gyerekekkel.

 

 


Forrás:

A Grace és Frankie sztárjának is jól megy a karantén: fizetett egy dollárt a kisfiának egy lábmasszázsért.