Galéria

JOY-napok DIGITAL SPECIAL: 5 termék, ami segít korán kelővé válnod

Forrás: Amikor úgy ébredsz fel, hogy tudod, ezer a dolgod, akkor érthető, ha legszívesebben addig húznád az időt, amíg csak tudod. Viszont, ha mindezek előtt megjutalmazod magad egy kis énidővel, amit mondjuk olvasás formájában töltesz ki, úgy máris jobban fog indulni a nap! 

Amit ajánlunk: Gabrielle Bernstein: Szupervonzás - Teremtsd meg az életet, amire mindig is vágytál! Édesvíz Kiadó

A JOY-napok Digital Special ideje alatt 20% kedvezmény van minden könyvre és hangoskönyvre a Libri könyvesboltokban és a www.libri.hu oldalon.
Forrás:


Eddig csak úgy tudtál felkelni, ha ittál egy kávét? Fordítsd meg a szitut! Kelj fel azért, hogy ihass egy jó kávét! Egy minőségi koffeinadag, némi extra tejszínhab, netán szirup és máris kávéházi élményben lehet otthon részed. 

A JOY-napok Digital Special ideje alatt 20% kedvezmény van a megjelölt Nespresso kiegészítők árából legalább 3 doboz kávékapszula egyidejű vásárlása esetén.


Forrás: Ha kész a kávé, és már a kedvenc bögrédben van a finomság, akkor itt az ideje, hogy adj magadnak néhány percet arra, hogy átgondolhasd a napodat. Sőt, mivel reggel még tisztábbak a gondolataink, érdemes ilyenkor időt szakítani egy kis álmodozásra, tervezésre.

A JOY-napok Digital Special ideje alatt 20% kedvezmény van a Butlers termékeire.


Bögre: Butlers
Forrás: Vannak, akiket a hideg kiráz a reggeli készülődéstől, mert egész egyszerűen időfecsérlőnek érzik. Egy okos kis kütyüvel azonban nem csupán időt spórolhatsz meg, de a bőröddel is jót tehetsz. És, hogy miért fog rávenni épp ez a lépés arra, hogy korábban ébredj? Mert alig pár nap után láthatóan simább, ragyogóbb arcbőr lesz a párperces kis kora reggeli műveleted eredménye. 


A JOY-napok Digital Special ideje alatt 20% kedvezmény minden FOREO LUNA 3 arctisztító és FOREO UFO okosarcmaszk-készülékre.
Forrás:
Szintén a reggeli rutinodba iktatható, gyors eredménnyel járó lépés eszköze lehet a Bioderma tisztító gélje, ami kíméletes az érzékeny bőrrel, nyugtatja és hidratálja azt.

A JOY-napok Digital Special ideje alatt 25% kedvezmény van az Unipatika webshopjában a következő márkákra: Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Uriage, Nuxe, Lierac, Babé, Eucerin, Embryolisse, Apivita, Cerave, Ahava.

Arctisztító: BIODERMA Sensibio moussant
habzó tisztító gél pumpás