Galéria

Híres testvérek, akik ki nem állhatják egymást

Forrás:

Ennek a testvérpárnak szoros kapcsolata volt mindaddig, amíg Christopher Ciccone úgy nem döntött: világhírű testvére kárán szerez 5 perc hírnevet magának. Christopher 2008-ban kiadott egy könyvet Íme a nővérem, Madonna címmel. Az önéletrajz személyes részleteket és titkokat árul el Madonna és a családja életéből. Ez pedig nem tett túl jót a testvérek kapcsolatának.


Forrás:

A nagytestvér árnyékában élni olyasvalami, amivel minden fiatalabb testvérnek meg kell küzdenie. Ez nem lehet könnyű akkor, ha a tesód világhírű popsztár és te is énekelni szeretnél. Ashlee Simpson dala a Shadow ( Árnyák ) tökéletesen leírja, hogy mennyire elronthatja két testvér kapcsolatát a versengés.


Forrás:

Julia és Eric Roberts mindketten befutott színészek és jó testvérek. Vagy legalábbis voltak, egészen addig, amíg Eric inni nem kezdett. A férfi alkoholproblémái állítólag olyannyira megrontották a testvérpár kapcsolatát, hogy évekig nem is beszéltek egymással.


Forrás:

Bár Dakota és Elle Fanning nem utálják egymást, nem túl szoros kettejük viszonya. Elle bevallotta, hogy gyerekkoruk óta problémás a kapcsolatuk. „Amikor kicsik voltunk, folyton veszekedtünk. Én vagyok a magasabb, szóval én voltam az, aki mindig megverte a másikat. ”- mondta.  


Forrás:

A Baldwin fivéreket gyakran összekeverik, annyira hasonlítanak egymásra. De ez a hasonlóság, csak külsőleg jellemzi őket. A testvérek világnézete igencsak eltérő és ezt a nagyérdemű is megtapasztalhatta a 2016-os amerikai elnökválasztás kapcsán. Alec a Saturday Night Live műsorban bemutatott Donald Trump paródiáját testvére erősen kritizálta twitteren és állítólag nem igazán beszélnek az eset óta.

 


Forrás:

Lindsay Lohan karrierjének végét nehéz lehetett feldolgoznia a családtagoknak. Húga, az énekesnő Ali Lohan mindig távol maradt a bajtól. Pont ezért rossz szemmel nézte Lindsay döntéseit és a testvérek távolra sodródtak egymástól.

 


Forrás:

A Kardashian klán pénzt csinál abból, ami a legtöbb család mindennapi életének része – a veszekedésből. A Rob és Kim között húzódó ellentét azonban eléggé kiéleződött az évek alatt. A nézők pedig többször is szem és fültanúi lehettek ahogyan a világ talán legismertebb celeb famíliájának tagjai válogatott sértéseket vágnak egymás fejéhez.

 


Forrás:

Beyonce és Solange Knowles kapcsolata irigylésre méltónak tűnt. Ezért, amikor a 2014-es Met Gálán Solange egy liftben megtámadta Beyonce férjét Jay-Z-t senki nem tudta hova tenni az ügyet. Sosem magyarázták meg a nyilvánosság előtt a történteket, de az biztos, hogy azóta nem lehet felhőtlen a nővérek kapcsolata.